.

Виж резултатите на анкетата: Ходите ли на състезания/олимпиади по физика?

Гласували
3. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Само на състезания.

0 0%
  • Да, и на състезания, и на олимпиади.

2 66,67%
  • Не ходя.

0 0%
  • Само на олимпиади.

1 33,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Физиците, ходите ли на състезания/олимпиади?

Тук може да споделяте вашият опит, който сте придобили по време на такива мероприятия. Казвайте и кой клас сте. Как ви се струват задачите, преживяването? Минава ли ли сте на по-горен кръг?

Скоро наближава Есенното национално състезание по физика на 12,11,2011. Някой от вас ще се явява ли? Мина ли училищния кръг при вас?

Аз в 7-ми клас ходих на олимпиадата по физика и се класирах за областен кръг, но понеже бях класирана и на биология и математика, а трите бяха в един и същи ден, отидох на математиката .. и това е... тази година сигурно пак ще се пробвам на олимпиадата - 9 клас съм
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Ходя и по двете принципно, но тази година се съмнявам, че ще имам време за нещо различно от олимпиадата, колкото и да ми е мъчно. Физиците са страхотни хора и адски много се радвам се се запознах с много от тях. : )
    Чудя му се на есенното, ако успея да реша някоя от миналогодишните теми, може и да се вясна. : ) На олимпиадата със сигурност, де. Тя е нейде февруари.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    оо ще е интересно да пиша с физик ще има за какво но едвали има
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    трябва да се запозная с някоя физичка,ще й обяснявам законите на химията може и на физикохимията ако иска Иначе от разделите на физиката съм почитател на ядрената физика,физика на елементарните частици,квантовата механика,термодинамиката(п о-специално химичната) и разбира се физикохимията

Цитирай Първоначално написано от Zorin
    Ходя и по двете принципно, но тази година се съмнявам, че ще имам време за нещо различно от олимпиадата, колкото и да ми е мъчно. Физиците са страхотни хора и адски много се радвам се се запознах с много от тях. : )
    Чудя му се на есенното, ако успея да реша някоя от миналогодишните теми, може и да се вясна. : ) На олимпиадата със сигурност, де. Тя е нейде февруари.
    Кой клас си? И аз може да ходя на есенното, но зависи дали ще мина училищния кръг? При вас същност има ли такъв? Състои се от 3 задачи, явяват се хора от училището, които имат желание да отидат на есенното, първите трима ходят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си