.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

?? още веднъж хелп

пак питам как да кажа на момчето че искам да ме отвори направо а не първо с прсти?? дайте съвети ? моля

anonymous708973
    Guest
    Ти сериозно ли бе, момиче? Ми като тръгне с пръсти, просто го хвани за дупето и го придърпай към себе си, баси.
    Сериозно, тая уста служи преди всичко за говорене!

Град
    Electric Chapel
    не мога да повярвам че съществуват хора с такъв интелект...
    как да му каже че не искала с пръсти ..
    или как да му каже че искала да му направи свирка ...
    дано да е фейк ..
    сериозно ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Първо - супер тъпо е да те отворят с пръст...точно защото мисля така бях и казала на приятеля ми ,че единственото нещо,което ще мушка там долу е члена му , тъй че както каза Пантерката - Устата е преди всички , за да се комуникира-опитай , полезно е!
    И ква е тая мания с пръстите бе?!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger
    Първо - супер тъпо е да те отворят с пръст...точно защото мисля така бях и казала на приятеля ми ,че единственото нещо,което ще мушка там долу е члена му , тъй че както каза Пантерката - Устата е преди всички , за да се комуникира-опитай , полезно е!
    И как ми е много чудно ще и го хакне целия направо без пръсти?Това не мога да го разбера.Аз,дето правя секс от сума ти време,пак не мога да почна преди да ме е обработил мъничко с пръсти,тя девствената? ОМГ! Иначе всички към момчетата на тема ,,Как да я отворя" са казва,,Ми първо с пръсти и е езиче да са възбуди,не направо".Сега всички обратно....
    П.Т.-Дано е фейк,дано е фейк.Тя тая уста не е за красота,с нея говорим...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    Цитирай Първоначално написано от granger
    И как ми е много чудно ще и го хакне целия направо без пръсти?Това не мога да го разбера.Аз,дето правя секс от сума ти време,пак не мога да почна преди да ме е обработил мъничко с пръсти,тя девствената? ОМГ! Иначе всички към момчетата на тема ,,Как да я отворя" са казва,,Ми първо с пръсти и е езиче да са възбуди,не направо".Сега всички обратно....
    П.Т.-Дано е фейк,дано е фейк.Тя тая уста не е за красота,с нея говорим...
    Виж, АЗ, никога не съм казвала ,че трябва пръст!Друго е как е при теб.Аз нямам прорем с овлажняването и може да ми го "хакне" и без да си играе с пръст.Друго е ,че ти вече не си девствена ,както казваш . Съвсем друго е девствено момиче да го мъчат с пръсти,поне според мен,отварянето е по-лесто е член,отколкото първо с 1 ,пък после и с повече пръсти!
    maDamn

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    С УСТА.
    Толкова сложно ли беше?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си