- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те !
Всеки ден виждаме хора да си пишат по фейсбук статуси , и навсякаде около нас да си казват ,, Обичам те ,, .... Предполагам че тук е мястото всеки от нас да каже ... Как талкува тази дума и какво означава за него да ,, Обичаш един човек ,, или накрато ,, Любов ,, !
обичам те .. щом има "те" значи е относно някой и аз го приемам като да обичаш някой човек.. но тази думичка в последно време се вижда на всяка една кифленска двойка на стената им - обичам те.. т.н. стана като здравей за жалост!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
^ И какъв е проблема,ако наистина се обичат да си го повтарят?
Хубаво е да го казваш,когато наистина го чувстваш,друг е въпроса когато е просто така.
Когато казвам "обичам те",значи наистина го мисля.Поне при мен не е само на думи![]()
Не не не ме разбрахте... Какво имате предвид под ,, Обичам те ,,
Сериозна ли си?Първоначално написано от s1m0na
Дасега предполагам че ме разбрахте правилно .
Ми че го обичам. Желязна логика а?Първоначално написано от s1m0na
![]()
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
А ти какво имаш в предвид под гладна съм?![]()
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
ташаци с цици
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Сигурно, че и се сИре.Първоначално написано от BqlaLiniq
![]()
![]()
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Първоначално написано от NomNomNom
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Защо питаш?
Явно авторката иска да чуе(прочете),че с думите "обичам те" казваме:
-изпитвам нещо,което е по-силно от всичко
-значиш много за мен
-имаш доверие
и подобни.
Но просто "обичам те" значи ,че го/я обичаш.
И да,мисля,че не са просто думи,а изразяване на душевното мислене.Друг е въпросът,че всички почнаха да се обичат(не говоря за т.нар гаджета) на втория ден от запознанството,те са си целият живот,те са си всичко,дрън дрън.
Това "ОБИЧАМ ТЕ" стана като "Здрасти".
awerw♥
"Ако обичаш някого заради красотата му, не е любов, а желание!
Ако обичаш някого заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!
Ако обичаш някого, защото е богат, не е любов а интерес!
Ако обичаш някого и не знаеш защо, това е любов!"
"We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."
по-скоро е недостатъчно самопознание и емоционална тъпотаАко обичаш някого и не знаеш защо, това е любов!"
REGGAE BOOM <3
Eвала! Чудех се как да го кажа, за да не изляза пак лошатаПървоначално написано от antifashionshit
![]()
"Обичам те" означава да обичаш с цялото си същество и душа човека, на който го казваш. Означава, че те усмихва, че те прави щастлив, по-различен от това, което си. Означава, че намираш в него нещо, което не намираш в другите... че искаш да даваш всичко на него... Следващото ми "Обичам те" ще е завършека... панделката на торбичката с чувства, които ще съм събрала и ще подаря на човека, който ме усмихва и ме прави щастлива, дори без да го осъзнава. : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
като каза лошаПървоначално написано от PinkPan7her
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f4MRmEPNUxY][/youtube]
поздрав ^^
REGGAE BOOM <3