- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадно...
Аз и моята най-добр априятелка бях в компания, в която смао ние двете бяхме момичетата. Аз си харесах едно от момчетата, излизахме, всичко беше добре..но след известно време забелязвах как той оглежда приятелката ми и се криеха и излизаха, а аз като го питах дали сика д аизлезем ме режеше..но аз предчувствах, че има нещо между тях..Тя не ми казваше нищо и снощи реших д аи кажа, че не чувствам нищо към него, защото подизарах всичко от-до..и исках д ами го каже и да отмине малко болкатаа..а това с моя приятелка и момче което харесвам се случва с различни хора, естествено, но за втори път..адски е гадно, тя за първи път се е влюбила, той е влюбен в нея, въпреки че той замина, много ми е гадно, не знам какво да направя, как да се оправя, по-малко боли от предния път, но все пак ме нарани...дайте съвет..
Честно казано трудно следях мисълта ти (заради начина по който си писала мейби) , но от какво по-точно искаш да се оправиш .. едва ли си наранена толкова . Това момче сигурно е някое от тея " гъзарчета" , дето живеят в някакви филми и мислят само за плющене. А и като е харесал онова момиче и тя го харесва няма какво да направиш .
Харесал е друго момиче,такъв е живота.Не е единственото момче на тая планета,пък и е било само влечение.
Ще се запзнаеш с друго момче,което си заслужава.
Първоначално написано от littlemonster
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Няма какво да направиш,а и хубост на сила не става.Тази твоя приятелка,те е лъгала едва ли не ...замисли се.Остави го него,сигурно е бройкаджия.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Обичат се ! Нямаш право да им се бъркаш , нито да обвиняваш , когото и да е за случилото се. Пък и едва ли си толкова наранена , поради простата , че сте нямали нищо общо + тя ти е приятелка , трябва да си щастлива , заради тях.
- Сега продължаваш напред ! Да подкрепяш приятелката си.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
probably... :Първоначално написано от HotLife
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
такъв е живота... все някой трябва да е прецакан![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
заебах я...не ми е приятелка,лъга ме и няма смисъл щом и предния път заебах момичето, като ме прецака така, този път също го направих ие съжалявам.Не съм толкова наранена, но все пак съм. Кофти е.
Ти като го харесваш той не е длъжен да ти отвръща със същото.
Да не си на 10?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Кофти, че приятелката ти те е прецакала така.
Моята приятелка не би постъпила така с мен, нито аз с нея.
Но предполагам, че го е направила, защото още сте малки и единственото, което ви интересува са момчетата.
"We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."