- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете :д
Значи от 1 месец насам се събираме в приятеля ми да гледаме филм. Обикновенно сме аз ,той [приятеля ми] , братовчед му , един негов приятел /Иван/ и приятелката на Иван. От началото всичко си беше ОК , но после след 1 седмица, Иван започна да говори повече с мен . Когато говори с мен ме гледа в очите и даже ми се усмихва, когато попитам нещо за филма само той ми отговаря. Незнам държи се някяк стрянно немога да го опиша , по време на филма ме поглежда и.. незнам..незнам имам чувството , че ме харесва :д ! МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ТОЙ МЕ ХАРЕСВА хааха :[
Нали си имаш приятел, за какво ти е да разбираш дали тоя те харесва?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Момент да видя къде съл забутал кристалната топка..
да, аз също питам?Първоначално написано от kyon
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
найстина...Първоначално написано от LeprikonA
за какво ти трябва да знаеш, омг![]()
awerw♥
Направи този жест и ако ти откликне значи те харесва.
![]()
майкоооо маса сте зле ве момичето ви пита нещо а вие толкова грубо ама тоя последния коментар пръсва :D :D :lol: :lol:
ами просто го питай... какво ти пречи,но нека да е деликатно и дискретно..макар че и аз се питам както другите..за какво по дяволите ти е да знаеш дали те харесва или не ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Та нали и той и ти си имате гаджета? И се съмнявам, че те хар., най-вероятно ако се сържиш така "нервно", както в поста си - рой си мисли, че ти харесваш него...
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Имаш си приятел , за какво ти е да научиш за чувствата на въпросния Иван ? И да те харесва , какво ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
питаш защото ти се иска да е така ли ?
Hostis Honori Invidia