.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как мога да се харесам на едно момиче !?

Значи от 1 седмица се опитвам да се харесам на едно момиче. Изпращам я до тях, ако някой път поиска и нося раницата, в училище тя винаги гледа да се закача с мен. Почти всеки път, когато се обърна към нея тя ме гледа, но аз се правя че не съм я забелязал, защото съм малко срамежлив. Та си помислих, че може тя да ме харесва, и реших да се допитам до Вас, защото не искам да ми забие 1 шамар и да ме одреже. На по 13 години сме и двамата. Давайте някакви съвети какво да правя....

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    На първо време-преодолей срама си.Хвърляй и закачливи погледи,усмихвай и се.Бъди мил,покажи и че ти харесва компанията ти.Нека се чувства добре в твоята.Ако те хареса,ще си проличи повярвай ми.Не избързвай,бъди търпелив.

Като се правиш на муле и си забиваш погледа далече от нейния надали ще я спечелиш.

Голям фен Аватара на autista88
    Една X6ца, 6000 лева/месец и си човека!
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Движи с теб ,зяпа те и ти се хили ... какво да й се харесваш ,като вече те е харесала.

//

Не боли толкова от шамар

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Lelouch
    Движи с теб ,зяпа те и ти се хили ... какво да й се харесваш ,като вече те е харесала. Това не винаги е признак на харесване. Но ако наистина е така , то ще си проличи.

//

Не боли толкова от шамар
    Преодолей срама си. От него файда няма , само можеш да загубиш. И съм напълно съгласна с мнението на Shadow .
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Казвайте още мнения.

ами щом те гледа и се закача с теб значи те харесва!имам един въпрос:защо се правиш на магаре че да и носиш раницата?(това не е нужно )според мен трябва да минеш на следващата стъпка-хвани и ръката, а след 1-2седмици може да и кажеш че я харесваш!но не и го казвай с един такъв телешки поглед, ами просто бъди себе си!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    не ви ли омръзна да пукате такива теми ?!
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си