.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:

Ревност към приятелка..

Как да се справя подяволите с това чудо?!
    Осъзнавам,че адски съм се привързала към една приятелка,наистина значи много за мен и мога да я нарека за момента най-близкия ми човек,с когото си споделям всичко.Но..супер много се дразня ако почне да ми говори за една нейна приятелка,вече започвам да се ядосвам и когато говори с останалите ни приятели от групичката (това става рядко) .. Но понякога не издържам!Сигурно сте ме сметнали за безумно зле момиче,което няма други интереси.Не е така,но просто това ме подлудява.
    Искамм да си е моя,приятелка,само моя

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Внимавай само да не минеш на другия бряг както си тръгнала
    Отдалечи се маааааааалко от нея, ако прекарвате по цял ден заедно -спрете. Първо че се привързваш много по-бързо, и второ че връзката Ви ще се изчерпи доста бързо .. Опитай да общуваш повече и с други хора

Град
    in Wonderland .. (:
    Неее. Всичко си е чисто приятелско и нямам проблеми с орентацията си,но аз по принцип лесно се привързвам.

anonymous708973
    Guest
    Случвало ми е се е, при мен беше доста нездравословно приятелство.

И аз имам такава (много близка) приятелка и не мога и ден без нея. Ако я няма ми е тъпо (е ще намеря с кой да си говоря много ясно, ама не е същото). Да ти кажа с времето всичко си отминава (за жалост). Вече със старите ми (най-добри приятели) не сме такива приятели както преди

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

Re: Ревност към приятелка..

Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    wtf?
    САМО твоя, така ли? Е няма как да стане тва ... не може да бъде само ТВОЯ. Трябва да се научиш да я делиш малко и с други, иначе и на нея все някога ще и писне...

ммм, какво да ти кажа...... и аз постоянно съм на всякъде с мойте две най-добри приятелки, но на мен може би ми е по лесно, защото сме 3 : )
    awerw

Град
    in Wonderland .. (:

Re: Ревност към приятелка..

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    wtf?
    САМО твоя, така ли? Е няма как да стане тва ... не може да бъде само ТВОЯ. Трябва да се научиш да я делиш малко и с други, иначе и на нея все някога ще и писне...
    хах,далеч съм от това да го искам от нея,казах го просто доста пресилено ..знам,че не може да стане.НО с други думи искам да съм най за нея,най близката,най нужната... така както е тя за мен

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Не "момиче без други интереси" , а СУПЕР ЕГОИСТ.
    Виж какво, не можеш да се нервираш затова, че момимечто говори и за други хора, още повече щом ти е толкова близка би трябвало да я оставяш да дрънка за каквото й душа иска, после малко ти и така ..

Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от FuckIt
    Не "момиче без други интереси" , а СУПЕР ЕГОИСТ.
    Виж какво, не можеш да се нервираш затова, че момимечто говори и за други хора, още повече щом ти е толкова близка би трябвало да я оставяш да дрънка за каквото й душа иска, после малко ти и така ..
    Може да ми говори за всичко,наистина Винаги съм там да я изслушам и за всичко останало.Най грешната дума за мен е точно'егоист'. Но от това момиче се дразня не за друго,ами просто защото може да звучи адски самовлюбено,но искам да бъда по -важна за нея от другата.

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Eми ако сте толкова близки колкото казваш, няма защо да се притесняваш, че някой може да те измести.

Град
    Софийските потайности
    Хвани си гадже, разнообрази си живота, ще почнеш в един момент да я задушаваш от присъствието си и ще я загубиш завинаги!!! Ако нямаш занимание, пиши ми и без тва ми е скучно
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Божее, това го мразя най-много ! За какво да ревнувам приятелките ми - да общуват с който си искат, нито ги ревнувам, нито понасям те мен да ме ревнуват. Да знаеш, че твоето води до лично саморазрушение, не знам какво точно е - злоба, завист, ревност, егоизъм.. но е супер тъпо и е само зле за теб..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    И на мен ми се е случвало да ревнувам приятелка,спокойно..не си единствена. Даже и сега..ама малко и не винаги. Абе забавно е, амаа..

Мега фен Аватара на iiordanova
    И на мен ми се е спучвало не веднъж. И пак си ги ревнувам приятелките,ама това е,защото не искам да ги изгубя. С възрастта започнах да ги ревнувам все по-малко,ама като бях по-малка бях точно като теб в мисленето.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Представям си, ако си имаш гадже, каква би била
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    И на мен ми се е спучвало не веднъж. И пак си ги ревнувам приятелките,ама това е,защото не искам да ги изгубя. С възрастта започнах да ги ревнувам все по-малко,ама като бях по-малка бях точно като теб в мисленето.
    А сега на колко си,че ми стана интересно

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Загубих една от най-добрите си приятелки точно по този начин преди няколко години.
    Вярвай на въпросното момиче, както тя вярва на теб. Изслушвай я, както си правила досега. Тя ще оцени най-вече това. Не можеш да бъдеш центъра на вселената й, но ще бъдеш най-довереният й човек. В това е приятелството. А не в знака >, <, = между това колко по-добра приятелка си й и от друго момиче.
    Нормално е да ти говори и за други момичета, сигурно имаш някакво отношение и към тях, но просто го приеми спокойно. Взаимоотношенията между нея и въпросните девойки или човеци не касае тези между вас.

Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    Загубих една от най-добрите си приятелки точно по този начин преди няколко години.
    Вярвай на въпросното момиче, както тя вярва на теб. Изслушвай я, както си правила досега. Тя ще оцени най-вече това. Не можеш да бъдеш центъра на вселената й, но ще бъдеш най-довереният й човек. В това е приятелството. А не в знака >, <, = между това колко по-добра приятелка си й и от друго момиче.
    Нормално е да ти говори и за други момичета, сигурно имаш някакво отношение и към тях, но просто го приеми спокойно. Взаимоотношенията между нея и въпросните девойки или човеци не касае тези между вас.
    Добре че спомена това,за да кажа,че по мои наблюдения,когато с другата й въпросна приятелка,от която аз се дразня,са в хубави отношения..тя сякаш се отдръпва от мен,всичко се срива. И това е главната причина да се тормозя,иначе против нямам,но понякога си ревнувам.

Град
    Варна
    В какъв смисъл "всичко се срива"? Едно приятелство не може да се срине за 1-2 дена и после пак да се възобнови. Може би си въобразяваш. Понякога и аз се отдръпвам от приятелките си, защото например не съм на кеф за разговор. Без някаква основателна причина. И ти пробвала ли си да говориш с приятелката ти по тази тема? Всмисъл, трябва да разбереш как седят нещата от нейната гледна точка .. какво я кара да се отдръпва понякога. Не си въобразявай, възможно е да не е свързано с друго момиче.

Град
    in Wonderland .. (:
    Тя е малко странна. Трудно допуска хора до себе,а и да ги допусне..трудно приема,че го е направила . В един момент всичко е хубаво,в следващия ми казва,че тя няма приятели и че не сме приятелки. И така всичко се върти. Казах й,че така ме наранява,че разваля всичко малко по малко и не отрича.

Град
    Варна
    От това съдя,че тя всъщност се бори с нещо дълбоко в себе си и затова е склонна да се отдръпва от теб в дадени моменти. Ще дойде и време, когато да ти сподели и за тази си страна, която наричаш "странна", но дотогава просто наистина бъди до нея на 100 % и не позволявай малките неща да развалят кефа ви заедно.

MissChocolate +1
    И аз преди ревнувах, но сега виждам колко глупаво е било.Вече сме 4 приятелки, бфф съм само с едната (не тази която ревнувах), но не се тормозя.Тоест, помагам им, съветвам ги, но аз си знам, че момичето ми е приятелка и не и се бъркам по отношенията с другите приятели (разбирай останалата част от дск).Остави я да диша.Аз например наскоро се запознах и с другата най-добра фр на моята се оказа много приятно момиче.Направи го и ти.Споко, ако ти е приятелка няма да те забрави заради другата

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    И аз си ревнувам едно момиче в клас в у-ще сме постоянно заедно и в тоалетната ходим заедно и вътре се чакаме много я искам
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    От това съдя,че тя всъщност се бори с нещо дълбоко в себе си и затова е склонна да се отдръпва от теб в дадени моменти. Ще дойде и време, когато да ти сподели и за тази си страна, която наричаш "странна", но дотогава просто наистина бъди до нея на 100 % и не позволявай малките неща да развалят кефа ви заедно.
    Бори се и аз го знам много отпреди да станем близки приятелки,говорили сме за това. До нея съм разбира се,но често сякаш оставам с впечатлението,че тя не го разбира,че не го приема,което ме скапва.

И аз съм така. Много обичам моята фр и все искам да прекарваме повече време (като например и в скайп), но тя там не влиза . И аз все и казвам да влиза, ама тя така ми се нерви... Явно иска лично пространство (а аз не давам да има такова ) Така че смятам, че е по - добре понякога да и даваш лично пространство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си