- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- голям тъпак съм...
и така.. на кратко.. тръгнах с едно момиче.. хубавичка е но само до там.. нямам никви чувства към нея... и не знам защо въобще тръгнах с нея...и след седмица-две я зарязах...и ся не спира да ми повтаря че искала да съм до нея...че ме обичала и т.н.. но аз нямам никакви чувства към нея..но след като спрях да и пиша смс-и... фейсбук и т.н... тя не спира да ми пише...и явно наистина ме харесва....но не искам да я нараня като и кажа че не изпитвам нищо към нея...а тя не спира да ми пише колко ме обича.. давайте идеи какво да правя..
Инсценирай смъртта си.
Казваш й директно квото си е. Иначе няма да те остави намира.
освен да и кажеш, че нямаш нищо към нея, не виждам друго решение. все ще и мине.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ми кажи и, като не искаш да те тормози, бе..страх ли те е, кво.. Вариант е да я прегазиш с нещо..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Или се хващай на хорото и я заобичай, или просто и кажи, че нямаш чувства и това е.
Препоръчвам вторият вариант, 'щото:
Насила хубост не става
Дай й шанс или я прегази с валяк, щом толкова искаш да се оттървеш... Много мразя такива момчета като теб, дето в началото дават надежди, а после бият шута, дето въобще незнаят какво искат...!![]()
![]()
Ти май в тоя форум само приказваш празни приказки. Честно, изобщо не си забавен, трай си.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Аз съм реалист.
Тей тва еПървоначално написано от elysunny
![]()
![]()
![]()
![]()
пфф... хейтъррПървоначално написано от Ducati
![]()
единственото нещо, което ще направиш, е да я накараш да се чувства ужасно..... но все пак няма как да я заобичаш, само защото тя изпитва нещо към тебобщо взето, си в доста кофти ситуация
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Режеш директно,без тънга -мънга .КАто пиявици са ,особено от това ,че при нея липсва достойнство и някакво себеуважение.Как може да те обикне за 2 седмици ,мамка му о.о.?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Кажи й директно,че не я харесваш,без заобиколки(дори да е грубо).
Тоест трябва да й разбиеш всички илюзии,иначе все ще се надява,че нещо ще се получи,ако наистина е влюбена в теб.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Найстина доста гадна постъпка от твоя страна...
Но така или иначе трябва да й кажеш, че не я харесваш...иначе както казаха по-горе, тя ще си се надява да се получи нещо между вас и след време ще съжаляваш, че не си и казал по-рано.
awerw♥
затова е по-добре да се изнясняваш с момичетата, ако не искаш нищо сериозно. като не си го свършил тогава, свърши го сега.
REGGAE BOOM <3
Мда, тъп си.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Първоначално написано от elysunny
![]()
![]()
![]()
Направо й го кажи, отколкото тя да продължава да се надява!
Някои момичета просто не разбират само от намеци!
иии да .. тъп си!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми за какво си тръгнал с нея, след като си нямал чувства? Много си тъп, Саше!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Намери група скинари-кажи им "да живеят евреите,турците,циганите и геиовете.Вие сте бръснати педали и са ще ви счупя главата"-оттам нататък проблема ти е решен...
заглавието на темата ти отговаря на всичко. Каквото си пожънал това ще ядеш сега![]()
A.D.I.D.A.S.