.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен Аватара на LDto

Страдам от безсъние

Здравей те .... на 18години съм
    Ами няма да овъртам ми направо ще го кажа...
    Преди 8 години ми се получи ... просто нощем не заспивах ... някой ще си кажат спри кафето други не спи денем (не че спя де),но просто лягам спи ми се заспивам и в един момент отварям очи и не мога повече... Супер натоварващо е! Бях се оправила,но ето тука вече 2 месеца даже се и влоши имам и сънища,който ме карат да се будя с писъци... а миналия Вторник двама мой приятели загинаха .... от тогава нямам или поне не помня сънищата си,но се будя нощем ... на училище ходя като пребита с лопата... Реакците вече ми се забавят...
    Сега някой от вас сигурно ще кажат вземи си хапчета за сън... Хубаво,но там е проблема не мога да издържам на хапчета стомаха ми е чувствителен и повръщам... Моля ви да ми кажете дали има и други начини отново да спя...

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Попринцип това че не сънуваш е хубаво. Какво ще кажеш да отидеш на психиатър. Може тази загуба на твоите приятели да е върнало някакъв проблем. Не се притеснявай да посетиш специалист

Да,най-добре посети специалист.Освен това не е възможно да не понасяш всички хапчета.Един деанксит например,който масово изписват лекарите-всеки може да го понесе.Спокойно.Дано всичко се оправи

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Говори със психиатър и му сподели тази история която сподели и на нас, но в по разширеният и вариант, барабар с подробностите.
    Колкото до хапчетата за сън, попитай личният ти лекар за такива, които са по леки за стомаха.

Град
    Варна
    В такъв случай - чай от маточина, мащерка и мента, 2 часа преди лягане.
    Продават в аптеките, попитай за успокоителен чай - те знаят какво да ти дадат.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Няма да е зле да го кажеш това на психиатър
    Успех.
    awerw

Има разлика между психиатър, психолог и психотерапевт.
    Ако случилото се те е травматизирало и мислиш, че това е причината, наистина би било добре да се обърнеш към психотерапевт.
    "We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Echo
    Има разлика между психиатър, психолог и психотерапевт.
    Прав/а си! Не обърнах внимание.
    awerw

аз ти предлагам да пробваш 1ви с чай както spineshank каза. После ако няма промяна да говориш с психотерапевт.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Whitebat
    аз ти предлагам да пробваш 1ви с чай както spineshank каза.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от superskank
    Цитирай Първоначално написано от Whitebat
    аз ти предлагам да пробваш 1ви с чай както spineshank каза.
    е грешка е станала, кво толко
    awerw

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от superskank
    В такъв случай - чай от маточина, мащерка и мента, 2 часа преди лягане.
    Продават в аптеките, попитай за успокоителен чай - те знаят какво да ти дадат.

Супер фен Аватара на badsector
    Няма хора, които да не сънуват, просто не помнят, че са сънували. Пробвай с чайчето, със сигурност ще е от полза. Отделно се захвани със спорт, ама сериозно, така че да изпитваш много физическа умора. Отиди при личния си лекар и го питай дали ще ти изпише мелатонин. И се храни здравословно и спри да пушиш, ако го правиш.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Напълно те разбирам, и на мен ми се случва понякога и е МНОГО гадно, не съм заспивал по 2 часа, меко казано е ужасно, просто стоиш легнал и тва е Всичко е психика тук, трябва да се успокоиш, да не мислиш за това, а за нещо весело, главно при мен така действа, мисля си за нещо весело и по някое време заспивам, но и аз имам подобен проблем, но е доста в по-малка степен от твоя де, и все пак пробвай с това да си мислиш за нещо весело, дано помогне
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Всичко е психика тук, трябва да се успокоиш, да не мислиш за това, а за нещо весело, главно при мен така действа, мисля си за нещо весело и по някое време заспивам, но и аз имам подобен проблем, но е доста в по-малка степен от твоя де, и все пак пробвай с това да си мислиш за нещо весело, дано помогне
    хахах аз като легна, винаги мисля лошото
    awerw

Повече от фен Аватара на LDto
    Благодаря на всички... Вие наистина се отнесохте сериозно.... Днес бях при специалист и при личната ми лекарка тя ми предписа хапчета и се надявам да спя спокойно ... отностно спорт ами аз по цял ден съм на крак или ходя да кормувам след това на репетици после помагам на едни познати да гледам дъщеричката им ... уча отделно и ако имам малко свободно време излизам с най-добрата си приятелка ....

Супер фен Аватара на badsector
    Хубаво правиш. А какво ти е изписала личната лекарка? Когато не мога да заспя ми помага много да си мисля за секс, но с най-малките подробности

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Всичко е психика тук, трябва да се успокоиш, да не мислиш за това, а за нещо весело, главно при мен така действа, мисля си за нещо весело и по някое време заспивам, но и аз имам подобен проблем, но е доста в по-малка степен от твоя де, и все пак пробвай с това да си мислиш за нещо весело, дано помогне
    ти си опасТна за тебе знаем
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    поздрав за автора
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LuqEbRzy_t8&ob=av2e[/youtube]
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Град
    Варна
    Имало е случаи в които изписват ''Алора'' (на билкова основа) преди лягане. Без рецепта са.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    ти си опасТна за тебе знаем
    awerw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си