.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Относно упойките

Искам да попитам дали мога да си купя пълна упойка на цялото тяло при която да не се усеща нищо от аптека или от друго място. След 1 месец имам рожден ден и исках да си направя подарак след като дойдат гостите в нас да навия братовчедка ми да остане в нас тя има много яко дупе и попринцип като дойде в нас и свалям гащите докато спи тя носи прашки и я обарвам, та искам да я упоя докато спи и да я поеба малко с презерватив разбира се, тя не е девствена и няма да се усети, че съм я ебал.

НЕ СЪМ ТРОЛ, МАКАР ЧЕ ПРИЛИЧАМ НА ТРОЛ. ПРОСТО МИ ОТГОВОРЕТЕ ДАЛИ МОГА ДА СИ КУПА ПЪЛНА УПОЙКА ОТ АПТЕКАТА.

Не е възможно.
    "We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."

Супер фен Аватара на ccdesigns
    To бива да си тъп, ама тоя прекалява
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

К'во ми се подигравате аз сериозно ви питам аре кажете ми има ли такива упойки в аптеките и искат ли рецепта или нещо друго, ако искат рецепта откъде да си ги зема без рецепта сещате се като нарко дилъри,а ?

Супер фен Аватара на cookie_master
    МОМИЧЕ!

Казвам ти, че не е възможно. Такава упойка от аптеката и с рецепта не можеш да си купиш, ако не си здравно лице. Изобщо не мисля, че се продава. Тя се набавя в болници, от места на които името ми е неизвестно.
    "We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."

Цитирай Първоначално написано от Echo
    Казвам ти, че не е възможно. Такава упойка от аптеката и с рецепта не можеш да си купиш, ако не си здравно лице. Изобщо не мисля, че се продава. Тя се набавя в болници, от места на които името ми е неизвестно.

ЩЕ ХОДЯ ДА ОГРАБЯ ТЪПАТА БОЛНИЦА! Там ще има ли. А аз си фантазирах вече бях измислил пълна програма и позите, които ще приложа

Упойки има само в операционните, а там достъпа е ограничен. Нямаш шанс.
    Между другото, ти не си за психотерапевт, а за психиатър. Намери някаква помощ!

Цитирай Първоначално написано от Echo
    Упойки има само в операционните, а там достъпа е ограничен. Нямаш шанс.
    Между другото, ти не си за психотерапевт, а за психиатър. Намери някаква помощ!
    Да нямаш предвид - психар? http://www.facebook.com/profile.php?...2148178&ref=ts Имам връзки в болницата мога да кажа на някой да ми изкара

Голям фен Аватара на Mirage3
    Пожелавам си да нямам никога братовчед като теб.

Цитирай Първоначално написано от Mirage3
    Пожелавам си да нямам никога братовчед като теб.
    И аз определено

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Или си мега тъп трол, или си болен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си