- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Относно упойките
Искам да попитам дали мога да си купя пълна упойка на цялото тяло при която да не се усеща нищо от аптека или от друго място. След 1 месец имам рожден ден и исках да си направя подарак след като дойдат гостите в нас да навия братовчедка ми да остане в нас тя има много яко дупе и попринцип като дойде в нас и свалям гащите докато спи тя носи прашки и я обарвам, та искам да я упоя докато спи и да я поеба малко с презерватив разбира се, тя не е девствена и няма да се усети, че съм я ебал.
НЕ СЪМ ТРОЛ, МАКАР ЧЕ ПРИЛИЧАМ НА ТРОЛ. ПРОСТО МИ ОТГОВОРЕТЕ ДАЛИ МОГА ДА СИ КУПА ПЪЛНА УПОЙКА ОТ АПТЕКАТА.![]()
Не е възможно.
"We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."
To бива да си тъп, ама тоя прекалява![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
К'во ми се подигравате аз сериозно ви питам аре кажете ми има ли такива упойки в аптеките и искат ли рецепта или нещо друго, ако искат рецепта откъде да си ги зема без рецепта сещате се като нарко дилъри,а ?
Казвам ти, че не е възможно. Такава упойка от аптеката и с рецепта не можеш да си купиш, ако не си здравно лице. Изобщо не мисля, че се продава. Тя се набавя в болници, от места на които името ми е неизвестно.
"We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."
Първоначално написано от Echo
ЩЕ ХОДЯ ДА ОГРАБЯ ТЪПАТА БОЛНИЦА! Там ще има ли. А аз си фантазирах вече бях измислил пълна програма и позите, които ще приложа![]()
Упойки има само в операционните, а там достъпа е ограничен. Нямаш шанс.
Между другото, ти не си за психотерапевт, а за психиатър. Намери някаква помощ!
Да нямаш предвид - психар? http://www.facebook.com/profile.php?...2148178&ref=ts Имам връзки в болницата мога да кажа на някой да ми изкараПървоначално написано от Echo
И аз определеноПървоначално написано от Mirage3
![]()
Или си мега тъп трол, или си болен.