.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Дали или не?

Такаа...дойде и моят ред да пиша в този форум. Просто вече съм толкова объркана и ми трябва съвет.
    До сега съм имала само две несериозни връзки за неповече от месец, два. Ама ето, че се появи едно момче, което е супер готино (като характер) и просто ми е влязъл под кожата. Пишем си всяка вечер по всякакви теми и е наистина забавно. В училище говорим малко, защото или аз, или той говори с някой друг в междучасията. (в различни класове сме) Обаче тук се появява едно 'но'. Той общува с доста момичета и с едно от тях ми изглеждат близки. И сега не съм сигурна дали не харесва това друго момиче. Просто не мога да преценя.
    Като мина покрай него ме ръчка често и веднъж даже ми хвана ръката. По скайп стана въпрос за връзките и той каза, че няма приятелка, но харесва едно специално момиче, а тук отново не съм сигурна дали не е говорил за онова момиче. Тя е доста сладка и много приятен човек. (познавам я от както бяхме 6ти клас, а сега сме 10ти).
    Та искам да ви попитам въобще да му кажа ли, че го харесвам или да го оставя. Разбрах, че той предпочита момичето да направи първата крачка, но не съм напълно сигурна в това.
    П.П. Изпраща ми прегръдки по скайп и често ми се усмихва. И да, знам, че нямате кристални топки така, че такива коментари може да си спестите. Както знам, че има още хиляди такива теми, но като това ми се случва на мен просто не знам какво да правя.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Защо не пробваш да се сближите още и нещата да станат някак си от само себе си? Не ти ли се струва малко рисковано да отидеш при него и да му кажеш: 'Харесвам те, хайде да станем гаджета"? ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Въобще не съм мислила да отида и да му го изръся като гръм от ясно небе. Не съм чак толкова смела. Пък и ако не ме харесва не искам да го загубя като приятел, защото е един на милион. За сближаването съм напълно съгласна. Познаваме се от горе-долу седем години, но започнахме да си говорим чак това лято.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Дали или не?

Ти не го ли попита кое е това "специално момиче",което харесва?

Не, щтот съм адски тъпа. :@ Много ме е яд, че не попитах още тогава, а се сетих чак днес. То винаги така правя. Замислям се над нещо чак когата е късно.

anonymous708973
    Guest
    Излезте двамата в неангажираща обстановка

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Според мен има голяма вероятност това "специално момиче" да си ти и това да е било намек от негова страна.Подкрепям горните мнения да се сближите,да излезете и да го подпитваш деликатно на тази тема

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Повдигни темата за гаджетата съвсем леко, или може да пробваш да го подразниш на базик примерно като '' Абе днес видях едно мн яко момче '' и виж дали ще се подразни.... или кажи ''Харесвам едно момче, но не знам как да му го кажа'' ... пробвай с каквото се сетиш. Успех
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Ох, туй с излизането и аз съм си го мислила, но не знам как да го попитам и да изглежда неангажиращо. Просто съм доста срамежлива и си гълтам граматиката.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от ivyy
    Ох, туй с излизането и аз съм си го мислила, но не знам как да го попитам и да изглежда неангажиращо. Просто съм доста срамежлива и си гълтам граматиката.
    "Трябва да си върна книгите в библиотеката. Искаш ли да дойдеш с мен?"
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    " Койт` играй-пичели, койт` ни играй-ни пичели."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    "Трябва да си върна книгите в библиотеката. Искаш ли да дойдеш с мен?"
    Примерно. Изобщо не разбирам защо превръщате първите срещи в such a big deal. С толкова хора съм излизала на първа среща и осъзнах, че е била такава съвсем скоро "Излиза ми се тая вечер, хайде да пийнем бира" звучи готино, леко и неангажиращо, няма да се чувстваш тъпо, ако те отреже, и в същото време той разбира, че си поканила специално него.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Не изпускай шанса .. кажи му пък каквото ще да става по-нататък !!! УСПЕХ.
    ESL !!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Според мен има голяма вероятност това "специално момиче" да си ти и това да е било намек от негова страна.Подкрепям горните мнения да се сближите,да излезете и да го подпитваш деликатно на тази тема

Казах му, ама си оставаме само приятели. Имал, не точно,де, приятелка, ама важното е, че си оставаме приятели.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Казах му, ама си оставаме само приятели. Имал, не точно,де, приятелка, ама важното е, че си оставаме приятели.
    Горе главата,поне си опитала

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    +1
    И аз съм на същото мнение

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Горе главата,поне си опитала
    Точно. Гледай на това като на придобит опит

Главата ми си е гордо вдигната А и с момчето си говорим сякаш нищо не съм казвала така, че взаимоотношенията ни са си супер и непроменени. И все пак ви благодаря за отговорите.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    ебаси човека (сега да не го обиждам) как може така да те залъгва...... нямам думи просто много добре знам как се чувстваш SRY
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Така ще си повишиш самооценката, както казва госпожата ми по Психология .. всеки опит, макар и неуспешен повишава собствената ни самооценка и наистина е така .. сега може и да ти е кофти, но ще премине .. гледаш напред и музиката до дупка хаха.. )
    Да съм казала, че отказвам се?!

Цитирай Първоначално написано от bebeemalko
    ебаси човека (сега да не го обиждам) как може така да те залъгва...... нямам думи просто много добре знам как се чувстваш SRY
    Наистина си беше доста залъгващо. По цялото му държание си личеше, че ме харесва, ама явно не е било така. Карай. Не е нито болка за умиране, нито края на света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си