- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали или не?
Такаа...дойде и моят ред да пиша в този форум. Просто вече съм толкова объркана и ми трябва съвет.
До сега съм имала само две несериозни връзки за неповече от месец, два. Ама ето, че се появи едно момче, което е супер готино (като характер) и просто ми е влязъл под кожата. Пишем си всяка вечер по всякакви теми и е наистина забавно. В училище говорим малко, защото или аз, или той говори с някой друг в междучасията. (в различни класове сме) Обаче тук се появява едно 'но'. Той общува с доста момичета и с едно от тях ми изглеждат близки. И сега не съм сигурна дали не харесва това друго момиче. Просто не мога да преценя.
Като мина покрай него ме ръчка често и веднъж даже ми хвана ръката. По скайп стана въпрос за връзките и той каза, че няма приятелка, но харесва едно специално момиче, а тук отново не съм сигурна дали не е говорил за онова момиче. Тя е доста сладка и много приятен човек. (познавам я от както бяхме 6ти клас, а сега сме 10ти).
Та искам да ви попитам въобще да му кажа ли, че го харесвам или да го оставя. Разбрах, че той предпочита момичето да направи първата крачка, но не съм напълно сигурна в това.
П.П. Изпраща ми прегръдки по скайп и често ми се усмихва. И да, знам, че нямате кристални топки така, че такива коментари може да си спестите. Както знам, че има още хиляди такива теми, но като това ми се случва на мен просто не знам какво да правя.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3