.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

За или против дългите връзки

За или Против дългите връзки в периода 18-23 години ?
    Секси Мацки

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    За.Против полигамното държание съм,повечето на тази възраст гледат "да се наживеят",да пробват какво ли не,включително и някакви еднодневни забивки.

But it's not my style,предпочитам сериозна връзка,каквато и в момента имам

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Определено за! Стига и двете страни да дават всичко от себе си връзката да не остане подобие на такава, ЗА, ЗА и пак ЗА и с двете ръце.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    В периода на 18-23 години се смята, че човек вече би трябвало да знае какво иска и да подбира обкръжението си, било то приятели или партньор.

Аз съм ЗА дългите, но и качествени връзки в този период.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    За
    awerw

Голям фен Аватара на pofek
    За!
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Град
    kapha
    За, ако си сигурен, че партньора до теб, е този с който искаш да прекараш личния си живот!

Град
    Пловдив
    ЗА!

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от lceHeart
    За, ако си сигурен, че партньора до теб, е този с който искаш да прекараш личния си живот!
    само в такъв случай... иначе да си губиш толкова време от живота за някой който не го заслужава - не.
    NOH8

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За. Не си падам по кратките безсмислени неща. Не ми е комфортно с такива "връзки", а и се чувствам самотна, когато не мога да си говоря на всякакви теми с човека, с когото имам отношения. Освен това се привързвам сравнително бързо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    За. Не си падам по кратките безсмислени неща. Не ми е комфортно с такива "връзки", а и се чувствам самотна, когато не мога да си говоря на всякакви теми с човека, с когото имам отношения. Освен това се привързвам сравнително бързо.
    Плюс.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    same here

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Always.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    За!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    ЗА.Имала съм 1 такава и това е сегашната ми.. и бих казала,че отдавна намерих липсващото в предишните ми връзки - любов,уважение,доверие и т.н .. Хубаво е да знаеш,че можеш да разчиташ на човека до теб по всяко едно време,а също така,че той наистина те обича

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    За!

Град
    Софийските потайности
    Зависи от живота и от хората. Ако има човек, с който си заслужава да се обвържа за дълго - правя го. Всичко зависи от обкръжението.
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Супер фен
    Против. Аз съм на следния принцип: един мъж никога няма да преспи с всички жени на света, но трябва да се стреми към това.

Няма начин да бъда с 1 човек повече от месец. Писва... Искам си сексуалното разнообразие и свободата да правя каквото си поискам с която си поискам когато си поискам!

Да, на полигамията. Моногамията е за жени и мъже на които не им върви с жените.

Поздрави.

Категорично За.Сегашната ми връзка е единствената ми сериозна и никога не съм се чувствала толкова щастлива,влюбена,уважавана .

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    зависи дали си на 18 или 23 има голяма разлика
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Против. Аз съм на следния принцип: един мъж никога няма да преспи с всички жени на света, но трябва да се стреми към това.
    Няма начин да бъда с 1 човек повече от месец. Писва... Искам си сексуалното разнообразие и свободата да правя каквото си поискам с която си поискам когато си поискам!
    Да, на полигамията. Моногамията е за жени и мъже на които не им върви с жените.

Поздрави.
    От тоя момент спрях да те имам за пич и да ценя мненията ти. Абсолютно глупост е това. Не знам на колко си, но един ден ще осъзнаеш, че искаш една определена жена и няма да можеш да погледнеш друга - жена, която ще ти завърта главата в леглото, жена, която ще те обича, ще ти помага, ще те подкрепя.
    Да си моногамен значи да си силен (психически), устойчив и зрял.

За, когато наистина ще си струва!

хаха от момичетата май само аз съм против
    <3

За. Хубаво е, когато ти е тежко да се сетиш за човека, който обичаш и съответно той обича теб. Да знаеш, че не си сам и има човек, който би направил дори и невъзможното за твоето щастие. Няма нищо по хубаво.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Hilary_
    За с две ръце!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си