- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против дългите връзки
За или Против дългите връзки в периода 18-23 години ?
Секси Мацки
За.Против полигамното държание съм,повечето на тази възраст гледат "да се наживеят",да пробват какво ли не,включително и някакви еднодневни забивки.
But it's not my style,предпочитам сериозна връзка,каквато и в момента имам![]()
В периода на 18-23 години се смята, че човек вече би трябвало да знае какво иска и да подбира обкръжението си, било то приятели или партньор.
Аз съм ЗА дългите, но и качествени връзки в този период.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
За!
За, ако си сигурен, че партньора до теб, е този с който искаш да прекараш личния си живот!
само в такъв случай... иначе да си губиш толкова време от живота за някой който не го заслужава - не.Първоначално написано от lceHeart
NOH8
За. Не си падам по кратките безсмислени неща. Не ми е комфортно с такива "връзки", а и се чувствам самотна, когато не мога да си говоря на всякакви теми с човека, с когото имам отношения. Освен това се привързвам сравнително бързо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Плюс.Първоначално написано от SisiStrange
same hereПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Always.Първоначално написано от SisiStrange
Зависи от живота и от хората. Ако има човек, с който си заслужава да се обвържа за дълго - правя го. Всичко зависи от обкръжението.![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Против. Аз съм на следния принцип: един мъж никога няма да преспи с всички жени на света, но трябва да се стреми към това.
Няма начин да бъда с 1 човек повече от месец. Писва... Искам си сексуалното разнообразие и свободата да правя каквото си поискам с която си поискам когато си поискам!
Да, на полигамията. Моногамията е за жени и мъже на които не им върви с жените.
Поздрави.
зависи дали си на 18 или 23 има голяма разлика
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
От тоя момент спрях да те имам за пич и да ценя мненията ти. Абсолютно глупост е това. Не знам на колко си, но един ден ще осъзнаеш, че искаш една определена жена и няма да можеш да погледнеш друга - жена, която ще ти завърта главата в леглото, жена, която ще те обича, ще ти помага, ще те подкрепя.Първоначално написано от Alabalaportokala
Да си моногамен значи да си силен (психически), устойчив и зрял.
За. Хубаво е, когато ти е тежко да се сетиш за човека, който обичаш и съответно той обича теб. Да знаеш, че не си сам и има човек, който би направил дори и невъзможното за твоето щастие. Няма нищо по хубаво.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
За с две ръце!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3