- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против дългите връзки
+1Първоначално написано от SisiStrange
Точно така.Първоначално написано от lceHeart
Постъпи грешно... с правилното момиче.
През целия си живот съм бил полигамен. Така мисля и да карам занапред. Така ми е кеф. Не съм подвластен на някакви неписани закони за моногамията. Може и да си права в твърдението си затова, че един ден ще искам определена жена, а може и да не си. Ще поживеем, ще видим.Първоначално написано от PinkPan7her
Ако приемем, че да си моногамен означава да си силен, устойчив и зрял това означава ли, че като обичам да се заигравам с различни момичета ме прави слаб, неустойчив и незрял? И ако да, защо?
А това дали ме имаш за пич или не си е лично твоя работа. Няма да се женя за теб...![]()
За.Макар че до сега такова момче не съм срещала,което да си е заслужавало... почвам чак малко да се отчайвам,не че съм станала кой знае колко голяма,но все пак съм на възраст,която ми е нужда да имам някой до мен ..а може съдбата ще ми поднесе нещо специално..кой знае.. :P
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
по принцип съм За дългите връзки, ама ще го разгледам и от 2-те страни...
М/у 18-23 години наистина ли има смис от дълга връзка? Да кажем че си хващаш някой за 3-4 години... разбива ти сърцето и не сме готови след тва да създадем семейство, не знаем в какви са се превърнали срещуположния пол..
Ама от друга страна пък си е супер яко да знаеш, че има някой до теб, дето ще направи всичко, защото те обича... а защо не след една дълга връзка да последва и семейството... ?
и все пак съм За ...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
няма такова нещо като ''за или против ''. всичко си е до човека, с когото си.
ако попаднеш на някого, с когото си допадате, нима ще го зарежеш, без причина, само защото ''не си по дългите връзки''? а ако с гаджето ти грам не се разбирате и всичко в отношенията ви е с главата надолу, нима ще седиш при него, ей така, заради принципа ''падам си по дълги връзки''?
нещата просто се случват.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Слаб си, защото ти е слаб ангелът.
Неустойчив си, защото не използваш предимството на човека спрямо животните (да мислиш, да преценяш и да използваш волята си в положителна насока).
Незрял си, защото не можеш да пожертваш едно увлечение в името на здрава, пълноценна и пълна с любов връзка.
За, ако хората държат един на друг достатъчно и знаят, че са с човека, с когото биха прекарали остатъка от живота си.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Твърдо За разбира се ако не се превърне в някаква пародия на връзка.
А за тези,които са против има една много добра мисъл:
"Любов се печели лесно, но трудно се задържа."
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Според мен в началото на този период не трябва да имаш кой знае какви сериозни връзки. Трябва да опиташ няколко и чак тогава може да търсиш по-сериозна връзка.
Секси Мацки
Квото има - тва да е.
Нямам претенции, и сериозните, и несериозните са окей.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
За... ама като не съм имала такава имам ли право на глас?Предпочитам нещо сериозно, а не да си играя игрични и да "опипвам" почвата... Но явно попадам на хора, на които само "опитай от всичко" им е в главата.
Според мен точно една сериозна връзка показва какво всъщност значи да си живееш живота пълноценно.
![]()
Nothing to do, nothing to say... fade away...
ЗА стига да преодолееш както трябва раздялата и ПРОТИВ ако не можеш.
ДаПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
за![]()
Само защото някой не те обича, както на теб ти се иска, не значи, че не те обича от все сърце!.!.!.!
Каквото ти на сърцето. Смятам, че ако си намерил правилния човек за теб, няма защо да го отпращаш, ако си на 18 години, бъди си с него. Ако не си намерил/а човек за теб - то тогава за каква връзка говорим? В заключение - когато се кефиш на един човек, трябва да бъдеш с него, докато това спре да ти харесва. Дали ще е дълго или кратко - зависи си от вас.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Е, стига де, 1-2 години си е дълга връзка. Те хората след 6 месеца се женят![]()
Но наоколо 3 месеца се възприема за дълга връзка от половината " читатели".
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Еми , да, особено ако няма и парноПървоначално написано от Rebirthing
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
За. От 17 годишна съм в сериозна връзка и се чувствам повече от добре.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!