.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    много ясно, че ЗА! Защо иначе ти е връзка? ххах .. ващайте се там секс и гръцка музика 1-2 дни .. и пътя .;д
    Не съм перфектен но си струвам!

За или против както си паснат характерите така става. По принцип аз съм за, защото съм такъв, че не обичам промените и избера ли една жена да е до мен, трудно ми писва да бъда с нея.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    За. Не си падам по кратките безсмислени неща.
    Абсолютно
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

За или против дългите връзки

Аз също съм твърдо ЗА, и двамата искахме сериозна връзка.. (аз и той сме на 19 ) беше ни писнало от някакви си 5 месеца и аре чао .. С моя приятел сме от 3 години и се радвам, че съм открила човек с когото може да се споделя всичко, преминали сме през бая много неща и повечето бяха много лоши .. но се справяме .
    Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"

Женска съм

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Какво значи дълга връзка за вас ?

Защото повечето във форума "дългите" им връзки продължават не повече от 1-2 години...което за мен лично не е никак дълго.
    Да ти имам разбиранията.. 1-2 години определено Е дълга връзка, особено ако говорим за непълнолетни души.

Според мен няма значение една връзка колко е дълга
    Дали е 5,6,7,8 месеца или няколко години.Няма значение има значение качеството на самата връзка.Зависи и какъв е човека.Колко бързо ще се опознаете и колко бързо ще си паснете.Вие можете да ходите и 1 година ама дето се вика като се виждате 1 път в месеца това не е много голяма връзка.Тъй ,че аз нито съм привърженик на кратките връзки ,нито на дългите връзки.Аз съм привърженик на ИСТИНСКИТЕ връзки .Лошото е ,че искаш не искаш винаги боли от тях .Съвсем наскоро завърших такава връзка и ми стана ясно ,че колкото си по-добър с едно момиче толкова повече ти се качва на главата ,но сам съм си виновен таа това е друга тема.Няма значение времето... има значение чувствата .

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    квот се падне

Супер фен Аватара на lubovvv
    Абсолютно ЗА!
    Предпочитам да стоя сама докато намеря със сигурност човека който няма да е с мен само за веднъж. Но трудно се намират такива хора в днешно време, всичко живо иска само да чука без чувства.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Какво значи дълга връзка за вас ?

Защото повечето във форума "дългите" им връзки продължават не повече от 1-2 години...което за мен лично не е никак дълго.
    Да ти имам разбиранията.. 1-2 години определено Е дълга връзка, особено ако говорим за непълнолетни души.
    И тези "непълнолетни души" знаеш ли още колко ДЪЛГИ връзки по 1-2 години ще имат ?!

Повече от фен Аватара на NoMore
    Нито съм за нито съм против. Ако има любов и двамата се чувстват добре заедно няма лошо и 5 години да продължи. Ама съм виждала много хора, които не са се наживели, когато им е било времето и се сещат на 30... а тогава е много грозно, повярвайте ми!
    In a mad world , only the mad are sane...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    ЗА.Имала съм 1 такава и това е сегашната ми.. и бих казала,че отдавна намерих липсващото в предишните ми връзки - любов,уважение,доверие и т.н .. Хубаво е да знаеш,че можеш да разчиташ на човека до теб по всяко едно време,а също така,че той наистина те обича
    Напълно съгласна. :P

I'm inlove with a criminal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си