- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов във фейсбук ..
3дравейте . . аз съм момиче . . от един месец си пиша с едно момче . . та работа е там, че аз се влюбих в него и той в мен поне така твърди .. , но проблема е, че не го познавам . . виждала съм го само един път и след това само си пишем .. та въпросът ми е според вас може ли да се получи нещо или това е просто увлечение, не любов ..много го харесвам . . на ме е страх, че не го познавам добре ;ххх .. Давайте съвети
Ми опознай го тогава, като те е страх...![]()
awerw♥
ква любов като не го познаваш добре...
NOH8
Уредете си среща...
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
трябва да се видите поне още няколко пъти за да си "влюбена"може би просто ти харесва идеята за него..... амм да си влюбена.. нне вярвам
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Няма такова нещо,като любов в нета.Без да сте се виждали,само по снимки е невъзможно.
Уговорете си среща,излезте и започнете контакт на живо,едва тогава решете дали се харесвате и какво ще е нататък.Макар че ми звучи като пубертетска история,пак ще кажа-любов по фейсбук/скайп няма.
други мнения ;ооо .. той ми предлагаше да ходим, но му отказах . . но го обичам колко и странно да звучи . .
Кви други мнения искашПървоначално написано от yoniie
![]()
Питал те е да ходите,без даже да сте се виждали...смятай колко е зле.
Ииии с маслоооооооооооо.... Кво обичаш бе? Един ник в интернет обичаш... ДеЦка му работа... Излезте, вижте се, ако се харесате - вземайте се, ако не - фейсбук е доста населен![]()
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Изключи си скайпа и фейсбука за 1-2 седмици. На всичко се басирам, че дотогава не само ще си го разлюбила, но и ще си си харесала 5 други.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
еми възможно е, но наистина е най-добре първо да го опознаеш.
3дравейте . . аз съм момиче . . от един месец си пиша с едно момче . . та работа е там, че аз се влюбих в него![]()
![]()
![]()
![]()
Просто увлечение е ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
просто не знаете как се чуствам , много ми е гадно . . и ви моля за съвети не да ми се присмивате ;хх
уау представям си сигурно ти праща яко (hug) и (h) в скайпПървоначално написано от yoniie
![]()
Среща или gtfo.
Първоначално написано от Sh@d0w
омг днешната младеж ще ме убие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам думи!
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Аз наистина страдам от липсата на социален живот в идващите поколения.
Фейсбук и Скайп ви осакатиха!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
наистина доста изкривиха представите за връзка,любов и всичко свързано .. обича го ама го е виждала на снимка????![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Добре де,как по дяволите е възможно двама човека да си пишат 1 месец,даже да си изтърсят,че се обичат(то е ясно,че са на светлинни години оттам,въпросът е,че са го казали)и през цялото време да не вземат да си уговорят ПОНЕ една среща?Аз ли съм тъп,че не мога да го разбера?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Не я съдете бе и аз бях така до 14 години,нормално е. ;д
True story.Първоначално написано от LadyDi
Един ден,като имам деца,ще ги мотивирам да се занимават с нещо,само и само да не киснат по цял ден пред компа.Че като гледам накъде е тръгнало![]()
+ 11111111111111111111111111Първоначално написано от Bozichko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ESL !!!
ХахахаххахЗабавна история. И глупава. И банална.
Стига с тия глупости, излезте и тва е!
Да съм казала, че отказвам се?!