- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов във фейсбук ..
Едва ли е любов..Просто увлечение.
И като не го познаваш какъв е проблема да се видите?
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ще се наръгам!!!!!
Какви теми пускате на последък,просто no comment!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Ми вижте се... И к`во, праща ли ти яко меченца и сърчица у скупе, а, а?
yep.... reality bites -.-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вика яки меченца в скупе... пххахахахаха
ESL !!!
Не го познаваш добре,но вече мноого го обичаш..хах
Мисля,че е увлечение.![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
сигурно и пише на стената в фейсауау представям си сигурно ти праща яко (hug) и (h) в скайп
Вие затъпявате ли какво ли правите лубов от фейсбоок омг такво нещо неможе да има и няма да има прости сте !
Как ще се влюбиш в човек , с който само си пишете ? Добре , може връзката да започне с помощта на фейсбук , ама и да продължи там не става !
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това мила не е любов, но с повече търпение може и да се получи нещо между вас двамата
) Не прибързвай !! Хубавите неща стават от само себе си
) И те съветвам да се виждате по-често !! apf само по Facebook е невъзможно да поддържате чувствата си ..
Eduнственото оbяснuмо е че няма нuщо оbяснuмо.^^
Хубавите неща, стават бавно.
Излезте малко навън, опознайте се и на там-както си му е редът....![]()
awerw♥
още като прочетох заглавието, ми идваше да се хвърля през терасата честно :С
Всеки ден се отчайвам все повече и повече!!
Правете и секс по фейсбук,нали сега има и опция за видеочат!!!
![]()
![]()
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Уредете си среща и се вижте на живо, пък каквото сабя покаже после![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ето един съвет от мен:Първоначално написано от yoniie
Не знам как си се влюбила, в кое точно от човека отсреща, но като цяло е по-добре да ограничите до минимум писането в нет-а и да се виждате по-често. Все пак написаните думи не са в никакъв случай по-силни от изречените. Като си пишете във ФБ няма как да усетиш тонът на гласа му, интонацията, дали влага някакво чувство в тези писания. Ти си се влюбила просто в тези написани символи. По-добре се вижте, поговорете си отново, изяснете чувствата си и чак тогава дръпни чертата и реши дали има нещо или всичко е било заблуда. Казвам го с цел да не се разочароваш накрая.
Live now, this is your time!
еми сама го каза, а като ти го казаха 100 човека се пънеш, че не знаели к'во чувстваш. ти НЕ чувстваш според нас. освен, че знаеш, че е знае всичките емотиконки в скайп или как се прави рег във фейсбук знаеш ли изобщо нещо друго за него? какво му харесваш? изброените умения?Първоначално написано от yoniie
липсата на какъвто и да е социален живот ще ви погуби всичките. много модерно е 14-15 часа пред компютъра, пък иначе не може и името да си каже пред някого в истинска ситуация.
и вместо да се правиш на много чувстваща и много знаеща вземи послушай какво ти казаха всички, пък ей тъй, за разнообразие.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Любов във фейсбук няма.
Опознай го , без да таиш надежди пък времето ще покаже. Късмет![]()
ла-ла-ла
Момиче .. ти на колко си ??![]()
![]()
Аз ти предлагам да не си правиш тъпи илюзии, ти знаеш ли кво е да обичаш ?? НЕ!
Не знам как.. 2 седмици си писали и тя открила, че го обича !?!?![]()
Любов в нета... Лауллл много интересно, сигурно добре те задоволява с емотиконките във фейсбук....
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Първоначално написано от Sh@d0w
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Мдам...ти си влюбена в него от първи фейсбук поглед..ясно.Това е много сериозно привличане.Смятам,че трябва да се ожените виртуално и и си имате виртуално бебе..Отговорноста е голяма така ,че внимавай.
П.С ЧЕСТИТО!! Ти намери принца на белия кон.
Първоначално написано от amk933
Мда,верно е голяма отговорност то тва виртуално бебе ше осере целия фейсбук...![]()
Любовта е прекрасно чувство...
Първоначално написано от extreme16
![]()
![]()
![]()
Едва ли е било любов. По-скоро увлечение.. привличало те е непознатото в човека отсреща, но до там.
"Има ли желание - има и начин, няма ли желание - има оправдания" Ако и двамата сте се харесали.. след тая първа среща, направете още няколко, за да видите дали наистина си допадате толкова, колкото си мислите.
*сън*
А защо не почнете да се срещате?
не си ли забелязала че тука всеки се присмива на някой ....
Първоначално написано от mushmulka
Ти к'во очакваш, да й кажа: Браво, продължавайте в същия дух с емотиконките и обясненията в скайп, обичайте се(нищо, че не се виждате, какво пък.. няма нищо по-хубаво от виртуалната любов, липсват ти някои неща, но .. ще ги преживееш).
За да се присмивам на някого или да го критикувам, явно си има определена причина, както виждаш, в други теми, в които са искали помощ хора, които знаят кои са, какво искат, изградили себе си като характер и разбиращи от реалния живот, получават смислени отговори и никой не им се присмива. Обществото много лесно дава определение на един човек и спрямо това определение, то се държи или говори с човека по един начин..
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Влюбена, а пък даже не си го виждала .. Излезте някъде на разходка, поговорете си като нормалните хора..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...