.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Изненада ?!

Здравейте на всички,

с приятелката ми сме заедно от около 2 месеца и поради обстоятелства не сме се виждали от около 20 дни. Всичко е ОК. Мисля да й изпратя нещо като писмо по пощата + малка изненадка. Ние си се чуваме всеки ден по телефона, но просто писмата са си класика и мисля, че би се зарадвала, а само писмо не става ... може би, вече се досетихте какъв ми е въпроса ... Дайте идеи за тази изненада, какво да й пратя, нещо като мече или вече е изтъркано ... Освен мече, някой да има други идеи ?! Нека се включи женската дума, тъй като те знаят най-добре какво искат :P

Благодаря предварително.

П.П: Не ме интересува каква е цената на подаръка, но според мен важното е да е символично, а не материално ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Нарисувай я. Много обичам като ме рисуват. Или като приятеля ми нарисува някоя сценка между нас двамата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Нарисувай я. Много обичам като ме рисуват. Или като приятеля ми нарисува някоя сценка между нас двамата.
    най-лошото е, че аз една къща не мога да нарисувам, а да я рисувам неяя ..... сигурно като се види ще иска да се разделим

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Сиси не всички могат да рисуват

Иначе ако можеш идеята е добра.Макар,че не разчитам много на "Български пощи",ужасно закъсняват с доставките.

Град
    София
    Ами тогава нещо друго ръчно изработено. Много е готино да видиш, че някой се е постарал за тебе. :P
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ами тогава нещо друго ръчно изработено. Много е готино да видиш, че някой се е постарал за тебе. :P
    Да наистина,като видиш нещо лично направено,знаеш че момчето/момичето и мислило за теб и е вложило старание и любов.Дори да не е кой знае какво

Не е лошо като вариант, но не ми хрумва, какво точно мога да направя сам, което да й хареса ии да е хубаво ... не мога да рисувам .... ?

Град
    София
    Някой колаж с красиви картинки и в средата да и напишеш някое стихче? Или въобще да и напишеш нещо мило? Може да и напишеш приказка, в която да е главна героиня. Някакво яко е такова.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

не съм много добър в изкуството като цяло, но ее добра идея ии ще се постарая. Все пак ако имате ии други идеи, драскайте : ))

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах сега се сещам, че бях получила преди време рисунка от един съфорумник придружена с нещо написано, което в последствие не спази!

По темата:
    Това с писмото е добра идея! Ваша снимка? Някаква гривничка?
    Не разбрах дали живеете в различни градове .. ако да прати й билет, за да дойде при теб?

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хах сега се сещам, че бях получила преди време рисунка от един съфорумник придружена с нещо написано, което в последствие не спази!

По темата:
    Това с писмото е добра идея! Ваша снимка? Някаква гривничка?
    Не разбрах дали живеете в различни градове .. ако да прати й билет, за да дойде при теб?

Снимка + .. гривничка -- вариянт е .. В различни градове сме, но точно поради обстоятелствата не можем да се видим ... ангажираност ии тн иначе до сега направо автобус да съм й взел, за да дойде ... за билета звучи много сладко, но няма как да стане ....

Кофти. Надявам се все пак да избереш нещо, което ще й хареса.

Град
    София
    Честно казано, тея гривнички са вече доста банален подарък. Всеки втори подарява гривничка/медальон с две половинки на едно сърце/парфюм. Не, че са лоши подаръци, но са бая изтъркани.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на leadyflame
    Направи собсвтвеноръчна кутийка за бижута и в нея сложи сенжирче със висулка с буквата ти.

Честно казано, тея гривнички са вече доста банален подарък. Всеки втори подарява гривничка/медальон с две половинки на едно сърце/парфюм. Не, че са лоши подаръци, но са бая изтъркани.
    Зависи от гледната точка ..

Мисля, че писмо и твоя снимка ще бъдат достатъчни. Мече или нещо такова й подари когато се видите лично!
    "We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."

Според мен писмото е най-трогващият подарък,особено ако е любовно
    Гривничката също е много сладурска идея...

Супер фен Аватара на gabsit000
    една приятелка направи пъзел от техни общи снимки,парченцата бяха в много хубава кутийка пак е идея ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си