.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Братовчеди=Ревност...

Може някои от вас да ме помислят за луда, но реших да споделя!!! С приятеля ми сме заедно от 1год и 2 мес и всичко м/у нас си върви добре...е понякога се караме, спорим, сърдим се един на друг, но в границите на нормалното, според мен!!! Въпросът е там, че аз го ревнувам от братовчедите му (те са на 6 и на 12г.)!!! Той ги обича адски много и това е съвсем нормално, НО когато те са тук( в нашия град) той започва да им обръща адски много внимание, непрекъснато ми говори за тях, когато излизаме заедно той ги взима с нас, а те непрекъснато се правят на интересни, даже понякога казва на братовчедка си така както и на мен ми казва и аз откачам от това нещо!!! Даже в интерес на истината повечето ни скандали се случват, когато те са тук!
    Е, благодаря за вниманието исках просто да споделя и се надявам, че няма да ме упреквате много!!!

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Ако се виждат рядко е нормално да им се радва .. А ако чак толкова те притеснява .. вземете поговорете .. няма да е зле

Аз пък съм ревнувала от куче

Супер фен Аватара на elysunny
    адцки ?

Цитирай Първоначално написано от JuStIc3
    Ако се виждат рядко е нормално да им се радва .. А ако чак толкова те притеснява .. вземете поговорете .. няма да е зле
    Ами неведнъж сме говорили на тази тема, но резултат почти никакъв!!! Той ми казва "Пак ли започваш с твойте ревностни състояния, нали знаеш колко те обичам, че ти си всичко за мен и т.н., но просто трябва да обръщам внимание и на тях" ... Ок разбирам, но аз имам проблем, защото на мен като малка никой не ми е обръщал внимание (друга история), а той го прави винаги, освен когато те са тук!!! Чувствам се не като третото колело, а като 1 000 000 000 колело, захвърлена на заден план и т.н.

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    адцки ?
    Извинявам се за грешката......

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Според мен прекаляваш. Та те са му по-малките братовчеди! Ти един ден мъжа си от децата си ли ще го ревнуваш?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    А си мислих, че аз съм ревнива... Стига, стегни се...прекалено е, а и звучи ужасно нелепо и смешно...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от magitu1
    Ок разбирам, но аз имам проблем, защото на мен като малка никой не ми е обръщал внимание (друга история), а той го прави винаги, освен когато те са тук!!!
    Това е чиста проба оправдание да станеш обсебваща и ако ти вдигне скандал, да излезе той лошия. Не се обиждай, просто е така. И аз съм дете на разведени и не съм получила кажи речи никакво мъжко внимание като малка, ама не опявам на моя да е концентриран нон стоп само върху мен. Приеми го като нещо нормално. Те идват от време на време, техните ги оставят на него - еми ще им обръща внимание и ще им се радва, какво? Негова кръв са. Ти какво искаш? Да седи и да те гушка и да ти се любува, а те да седят отстрани ли? Аз не разбирам защо, докато те са там, въобще излизаш с тях да им светиш на роднинското събиране. Няма голяма логика.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Е такъв "вид" егоизъм не бях срещал.Вижда ги рядко , на всичкото отгоре е помислил човека , да ги забира с вас , а не да вижда отделно теб и тях.Представяш ли , ако остави теб за цели дни за да е с тях, как би се почуствала ? Земи са стегни й им купи нещо на тези деца (почерпи ги , може и нещо повече). Току виж резултата и впечатлението , което ще оставиш , ще променят и теб и него.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Проблема е в теб.Включвай се в разговора,сприятели се с тях,вместо да седиш отстрани и да се изяждаш от ревност и когато сте заедно няма да се чувстваш изолирана.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Според мен прекаляваш. Та те са му по-малките братовчеди! Ти един ден мъжа си от децата си ли ще го ревнуваш?

Това е абсолютно безпочвена ревност. Преодолей я!
    "We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."

Ами от една страна сте прави, от друга не!!! Защото аз си играя с тях,излизаме с тях,борим се....забавно ни е! Но ще ви дам един пример....една вечер с него бяхме планували нещо и всичко си беше ок, докато майка му не му звънна и не му каза да се брибира, защото малкият му братовчед иска да спи с него....е кажете ми няма ли да ви стане гадно? Значи той може да е "на край света", но трябва да се прибере, защото майка му и баба му немогат да се справят с едно 6 год дете................

Това е малко дете! Твоя кур , може да почака. Стегни са вече ,не ме карай да говоря така.

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Това е малко дете! Твоя "мъжки полов орган" , може да почака. Стегни са вече ,не ме карай да говоря така.
    Ами не ставаше въпрос за секс, ако това имаш в предвид, но няма значение!!!!!!

Той е твой, имате и други дни заедно - нищо няма да ти стане ако отложите. Проумей това и всичко ще бъде ОК. (:
    "We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."

Цитирай Първоначално написано от Echo
    Той е твой, имате и други дни заедно - нищо няма да ти стане ако отложите. Проумей това и всичко ще бъде ОК. (:
    Благодаря!!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Винаги може да се намери някой, който да ни развали плановете, и аз много се дразня, но това са деца, ще видиш един ден като пораснат, ще им го разправяте това и ще се смеете (ако останеш с приятеля си).
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Re: Братовчеди=Ревност...

Въпросът е там, че аз го ревнувам от братовчедите му (те са на 6 и на 12г.)!!!
    WTF, а ти на колко си!? На 13!? Внимавай с тази твоя нестандартна ревност, на момчето може да му омръзне, нищо, че сте заедно от 1 година. Те не се виждат всеки ден, нормално е да им обръща внимание, осъзнай се, ставаш смешна.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Развалила са ви плановете, неприятно е, но просто трябва да свикнеш с мисълта. Както казаха преди мен - опитай се да се сближиш с тхя, явно правиш усилия (играй се с тях, борите се), но това не е достатъчно.
    Това, че приятелят ти е толкова близък с тях, и се разбират толкова добре, може само да те радва. Ако един ден двамата си създадете семейство, той ще се отнася добре с децата ви и на те нямат да преживеят това, което ти се е случило на теб.
    Постъпи зряло! Успех! : ))
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от extreme16
    WTF, а ти на колко си!? На 13!? Внимавай с тази твоя нестандартна ревност, на момчето може да му омръзне, нищо, че сте заедно от 1 година. Те не се виждат всеки ден, нормално е да им обръща внимание, осъзнай се, ставаш смешна.
    Не не съм на 13...........на 17 съм!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от extreme16
    Не не съм на 13...........на 17 съм!!!!!!!!
    мм, това те прави още по-смешна и тъпа.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Ревнуваш от 6 годишно?Сууупер...Я се осъзнай,те са семейството му!Не знам от колко време ходите,но се съмнявам да те обича повече отколкото тях.Не че нещо,но предполагам,че щом им се радва така,им се радва откакто са били бебета.Не стига,че ги вижда рядко,ами и в рядките моменти (спомена,че не са от същия град) му мрънкаш,че им обръща достатъчно внимание.Би трябвало да се радваш,че те взима с теб,когато е с тях,а не обратното.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си