Тааа реших да споделя с вас състоянието ми. Историята не ми е много дълга. А за нолайфърите , които си нямат друга работа и гледат да нахранят някой - моля, пропуснете тази тема. За хейтърите също се отнася това.!
Таа...... Преди писах тема , но сега пак ще разкажа накратко... Преди 6-7 месеца едно момиче ме харесваше.. Аз бях някакси срамежлив и нали не съм някой Плейбой... или някой Супер як отворен гъзар... и се държах като някое дърво... ии след време и аз я харесах... но нищо.. Прекъснахме всякакъв вид контакт.. Цяло лято не я бях виждал.. Вече края на лятото излезнахме 3-4 пъти отново.. и усетих, че чувствата се връщат... След около 20 дни й го казах.. Тя ми каза, че тези месеци са трудни за нея.. и наистина са трудни... Каза, че й трябва време... каза, че не съм й безразличен и че не ми е отказала. Преди 1-2 дни и казах отново, че може да разчита на мен... и щом месеците са трудни за нея.. защо не ми позволи да ги направя лесни? Да съм до нея, когато е трудно за нея? Тя ми отговори , че и трябва още време, че не иска да бърза, не иска да става като по филмите.. Съгласих се.. Тя каза, ако искам да не я чакам, но това няма да стане... Мисля, че я обичам и ще се боря за нея. Аз съм на 14 и половина.. Тя е на 15. .. 5 месеца ни е разликата.. Изобщо не ме интересуват годините. Не съм някое тъпо лапе.. Не съм имал хиляда гаджета още на 14.. не съм някой супер як плейбой или гъзар.. Вече донякъде не съм толкова срамежлив, но все едно.. И мисля, че за първи път се влюбвам... Всяка изминала секунда мисля за нея... И тъй като съм заек сега и съм само в 1 стая.. А тя е 9ти и се местят от кабинет на кабинет.. всяко междучасие се оглеждам дали не е на етажа... Просто уникална е ... красива е... Няма как да ви го опиша това чувство.. И е много свястна.. умна е.. не е някоя кифла...Удрят ме яко пеперудите в стомаха , когато я видя. Просто не знам... исках да ви го кажа..Някои хора казват, че в любовта трябва да си нахален донякъде... аз не смятам да прекалявам.. просто съм мнооого влюбен.. Не храня много надежди..но вътре в мен си мисля, че има шанс.. Но не искам да очаквам много, защото после не искам да съм разочарован.. И наистина мисля, че я обичам. Не съм я виждал само 1 път на живо. Не съм я харесал по снимките.... Ще се опитам да се сближим повече... но не знам какво ще излезе... Просто исках да ви го кажа.