Е те тия неща :
Цитирай Първоначално написано от EtU
...чувствата се връщат... След около 20 дни й го казах..
...казах отново, че може да разчита на мен...Да съм до нея, когато е трудно за нея?...
не трябва да се казват на момиче, още по-малко в пубертета и то преди да имате поне едногодишна връзка.
...Мисля, че я обичам и ще се боря за нея....
... мисля, че за първи път се влюбвам...
За всичко си има пръв път, но в никакъв случай не се заблуждавай, че ще е последният. И тая ще си замине по течението и ще дойде друга, трета, четвърта... Колкото и сега да не ти се вярва, че ще стане така, времето показва, че така ще станат нещата.
...И тъй като съм заек сега...А тя е 9ти...
И това може да има своя принос - обикновено момиченцата се съревновават като си хващат батковци и ако твоята си хване някой по-малък от нея, може да я подиграват.
...уникална е ... красива е...
Всички хора са уникални. Красотата е субективно понятие. И в крайна сметка не забравяй, че заради чувствата ти, ти я поставяш на пиедестал, минимизираш отрицателните й качества и засилваш положителните. Обрачът й, който ти генерираш в главата си, въобще не е реален.
...Удрят ме яко пеперудите в стомаха...
Не започвай като жена. Самият факт, че и те не са единни в описването на това явление, показва, че това е поредната измишльотина с опит за романтика.
...Не храня много надежди..но вътре в мен си мисля, че има шанс...
Като не храниш надежди, не си мисли, че имаш шанс. Това самозалъгване е вредно и само ще задълбочи и удължи агонията ти. А фактът е, че тя те отрязва, но понеже си мило момче, го прави по по-лек начин с надеждата да го разбереш. Но ти явно си толкова хлътнал, че хем го знаеш, хем не искаш да го приемеш.
...Ще се опитам да се сближим повече...
Нищо няма да постигнеш по този начин. Ако се опитваш да й бъдеш приятел, ще си останеш такъв завинаги и няма да получиш никаква интимност. Впрочем ти какво си представяш, че правите заедно? Представяш ли си как се чукате, как й го пъхаш и й правиш френска? Махни розовите очила.