- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя от двете?
Здравейте, много бързо ви моля за съвет:
Коя от двете спирали е по-добра според вас ?
http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=21647
или
http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=15027
Аз досега имах тази черната, става, но тя преди беше на мама ии имам подозрения че е изсъхналаИ освен това, да знаете дали в магазини като ivis, dm, lilly ще има продукти на oriflame? Благодаря ви предварително.
![]()
Не мога да направя разлика. Орифлейм продукти можеш само да поръчаш, няма ги другаде.
И една хитринка - ако в спиралата на майка ти все още има туш и е отворена преди по-малко от 6 месеца, сложи я за минута под течаща вряла вода и ще можеш да я използваш още седмица-две![]()
Благодаря за съветаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
И аз не виждам разлика, затова реших да се допитам до вас.
![]()
Аз вмомента ползвам черната и съм много доволна, прави ми миглите супер дълги и гъсти, без да ги сплъстява. (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Аз като чета разлика виждам само в това,че на черната пише, че не е водоустойчива и има извиващ ефект, пък другата е водоустойчива, ама не ги извива, а само ги удължава![]()
ПС: Можеш да поръчаш само чрез каталог, т.е. не можеш да ги видиш на живо освен от познат ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
блаах мани ги тия спирали на Орифлейм! На мен не ми харесват!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Средна работа е марката. Имат много хубави неща, но повече няма да си купя техни продукти за по-деликатни зони.![]()
Очите ми се бяха подули и получих ечемик от една тяхна спирала миналото лято. Беше подарък от майка ми. Приятелка също беше получила някакво издуване от техен крем или спирала. Не помня, кое точно.Не съм човек, който има алергии или такива неща.
Вече съм на повишено внимание.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Зависи какви са ти миглите и как ги харесваш. Например моите са много извити, но не са плътни. На една приятелка са буквално прави и й се налага да ги извива с машинка, но адски гъсти.
Водоустойчивостта си е предимство, ако не си свикнала да си пазиш спиралата на миглите, но е неудобно, че трябва да се маха със специален разтвор. Ти си прецени от какво имаш нужда.
П.с. Ползвала съм и спирали на Орифлейм и в момента съм с един околоочен коректор, никакъв проблем нямам. Просто всичко е адски субективно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На мен не ми допадат особено продуктите на Ейвън и Орифлейм. Защо не си събереш малко повечеко парички и не си купиш нещо по-качествено? : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз мисля че са еднакви . Разликата е само че черната е водоустойчива. Ползвала съм черната. Определено е много добра.![]()
Има и по-добри спирали, но и аз съм гласувам черната.
Май черната е по-добре,въпреки че не виждам голяма разлика
На мен ми бяха подарили тази черната и не е кой знае какво. В смисъл прави ги мноого дълги, но не и гъсти.
А за старата спирала, можеш да сложиш в нея малко крем за лице и пак да си я използваш за поне още една седмица![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Моята старата е същата като черната, и мен много ме кефи, върши добра работа, но мисля, че е стара, а и онзи ден окото ми се зачерви и заподозряната е тяНо ако ще си купувам, ще е тя
![]()
Намери представител на Орифлейм,те са като Ейвън.Според мен е по-добре синята защото е водоустойчива.Освен това като си пробвала черната пробвай тогава синята.Но ако наистина е синя много добре ще ти отива без никакъв грим,само малко безцветен глос.Така без грим вниманието ще се насочи към очите ти.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..