.

Виж резултатите на анкетата: Коя от двете?

Гласували
25. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Синята

10 40,00%
  • Черната

15 60,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)

Коя от двете?

Здравейте, много бързо ви моля за съвет:
    Коя от двете спирали е по-добра според вас ?

http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=21647

или

http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=15027

Аз досега имах тази черната, става, но тя преди беше на мама ии имам подозрения че е изсъхнала И освен това, да знаете дали в магазини като ivis, dm, lilly ще има продукти на oriflame? Благодаря ви предварително.

anonymous708973
    Guest
    Не мога да направя разлика. Орифлейм продукти можеш само да поръчаш, няма ги другаде.

И една хитринка - ако в спиралата на майка ти все още има туш и е отворена преди по-малко от 6 месеца, сложи я за минута под течаща вряла вода и ще можеш да я използваш още седмица-две

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не мога да направя разлика. Орифлейм продукти можеш само да поръчаш, няма ги другаде.

И една хитринка - ако в спиралата на майка ти все още има туш и е отворена преди по-малко от 6 месеца, сложи я за минута под течаща вряла вода и ще можеш да я използваш още седмица-две
    Благодаря за съвета
    И аз не виждам разлика, затова реших да се допитам до вас.

Повече от фен
    Аз вмомента ползвам черната и съм много доволна, прави ми миглите супер дълги и гъсти, без да ги сплъстява. (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Аз като чета разлика виждам само в това,че на черната пише, че не е водоустойчива и има извиващ ефект, пък другата е водоустойчива, ама не ги извива, а само ги удължава

ПС: Можеш да поръчаш само чрез каталог, т.е. не можеш да ги видиш на живо освен от познат ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    блаах мани ги тия спирали на Орифлейм! На мен не ми харесват!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Средна работа е марката. Имат много хубави неща, но повече няма да си купя техни продукти за по-деликатни зони.

Очите ми се бяха подули и получих ечемик от една тяхна спирала миналото лято. Беше подарък от майка ми. Приятелка също беше получила някакво издуване от техен крем или спирала. Не помня, кое точно. Не съм човек, който има алергии или такива неща.
    Вече съм на повишено внимание.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Зависи какви са ти миглите и как ги харесваш. Например моите са много извити, но не са плътни. На една приятелка са буквално прави и й се налага да ги извива с машинка, но адски гъсти.
    Водоустойчивостта си е предимство, ако не си свикнала да си пазиш спиралата на миглите, но е неудобно, че трябва да се маха със специален разтвор. Ти си прецени от какво имаш нужда.
    П.с. Ползвала съм и спирали на Орифлейм и в момента съм с един околоочен коректор, никакъв проблем нямам. Просто всичко е адски субективно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

На мен не ми допадат особено продуктите на Ейвън и Орифлейм. Защо не си събереш малко повечеко парички и не си купиш нещо по-качествено? : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на bet3to
    Аз мисля че са еднакви . Разликата е само че черната е водоустойчива. Ползвала съм черната. Определено е много добра.

Приятелка ползваше черната и беше адки доволна.

Има и по-добри спирали, но и аз съм гласувам черната.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Май черната е по-добре,въпреки че не виждам голяма разлика

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    На мен ми бяха подарили тази черната и не е кой знае какво. В смисъл прави ги мноого дълги, но не и гъсти.
    А за старата спирала, можеш да сложиш в нея малко крем за лице и пак да си я използваш за поне още една седмица
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Моята старата е същата като черната, и мен много ме кефи, върши добра работа, но мисля, че е стара, а и онзи ден окото ми се зачерви и заподозряната е тя Но ако ще си купувам, ще е тя

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Намери представител на Орифлейм,те са като Ейвън.Според мен е по-добре синята защото е водоустойчива.Освен това като си пробвала черната пробвай тогава синята.Но ако наистина е синя много добре ще ти отива без никакъв грим,само малко безцветен глос.Така без грим вниманието ще се насочи към очите ти.
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си