.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Газове в корема

Хора, айде малко да ми хелпнете и на мен... та..проблема ми е, че имам газове в корема или нз как да се изразя ама постоянно ми къркори корема и имам чувството, че всичко отвътре ми се преобръща. И постоянно изпускам газове ......отгоре и отдолу така да се изразя Просто е тъпо усещането. И малко е гадно. Разчитам на вас.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ke ke ke ke да ти имам проблема...ми ако се замислиш можеш и сам да се сетиш..не яж пръдливи храни...т.е. неща богати на целулоза...боб, леща, бамя и такива чорби...дай на нещо по сухичко...а ако е съпроводено с рядко щастие направо си вземи от патеката нещо да те стегне...май имаше едно...секта..не, не секта.. сМекта
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    Sofia City
    Da ma ako qde suho togava puk 6e zeme da se spe4e, i 6e treq da puska nova tema !!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    [color=green]Ke ke ke ke да ти имам проблема...ми ако се замислиш можеш и сам да се сетиш..не яж пръдливи храни...т.е. неща богати на целулоза...боб, леща, бамя и такива чорби...дай на нещо по сухичко...а ако е съпроводено с рядко щастие направо си вземи от патеката нещо да те стегне...май имаше едно...секта..не, не секта.. сМекта
    препоръчвам да е от АПтеката

Ако газовете ти са съпроводени с подуване на корема,може да страдаш от колит.Опитай се да не пиеш безалкохолни напитки,защото това допълнително"подува" корема и създава газове.

Guest
    gazove mogat da ti se polu4at ot prekaleno preqjdane,ot nablijavane na cikula ti,ot hranata.preporu4vam ti mezim forte,6te premahne gazovete ti.

Guest
    Ами газирано не пия изобщо (през живота си съм опитвала 2 пъти), натурални сокове по ЦЯЛ ден пия. От преяждане не е, аз почти не ям, даже нашите ми се карат, че нищо не ям. За цикъла...аз нямам още...

Една супена лъжичка сода бикарбонат мисля, че помага. И аз преди няколко дни като отидох на гости с преспиване у приятеля си той ми даде някакъв сливов сок домашен... Бепе кисел, ама си пийнах понеже си ми хареса. После не ме питай. Газове не ами... Фояверки хуху.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на maybelline
    В аптеката продават едно много евтино нещо(подобно на хапче),наречено "активен въглен".Ще ти спре всякакви газове и т.н.А струва стотинки.

Голям фен

.

независимо дали се храниш или не в червата ти има разни ензими, които си работят.Та от тук отделяш газове.Най-добре да се храниш, но както вече ти казаха, внимавай какво ядеш.Изяждай по един локум -действа много добре против газове.

privett

mnogo hubava tema....
    imam go tozi problem,i vseki den trqbva se borq s nego..
    no ima o6te ne6to,az sum i v 4yjbina(London)
    tyk ne sa 4yvali za nqkoi lekarstva,moje li nqkoi da mi prepora4a tyko6tno lekarstvo,sre6to podyvane i gazove???
    mnogo 6te sum vi blagodarna ))))
    Веднаж ме отвлякоха,и пратиха на баща ми парченце от пръста ми...
    той каза че иска още доказателства.

plm

p.s mnogo kofti ako nikoi ne mi otgovori,tozi forum
    komentarie sa ot 2006g (
    Веднаж ме отвлякоха,и пратиха на баща ми парченце от пръста ми...
    той каза че иска още доказателства.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен

Re: plm

Цитирай Първоначално написано от mil0oto
    p.s mnogo kofti ako nikoi ne mi otgovori,tozi forum
    komentarie sa ot 2006g (
    аз мога да помогна но ще заключат темата... пиши ми на лс
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си