Момиче съм.160 висока (ако не е и по-малко) 55 кг![]()
![]()
![]()
![]()
Ще тръгвам на фитнес и ще почвам 90-дневната диета от понеделник. Отсякъде имам да свалям килограми.Вие от кой уред сте най-доволни в фитнеса ? Мисля да ходя по 3 пъти на седмица ,но без инструктор (пишете и колко време сте на този уред долу-горе)
Хахаха,ей богу,еееей богу!Първоначално написано от elki4ka
В залата почти всички уреди са за различни мускулни групи (тоест за различна част от тялото) и се обикалят всичките (уреди). Било то в една тренировка (кръгова тренировка,минава се през почти всички уреди). Било то в различни дни (в единия тренировъчен ден използваш само една група уреди,на следващата тренировка-втора група уреди,на третата-трета група уреди. И тъй за една седмица използваш всичките уреди в залата).
Въпросът "Вие от кой уред сте най-доволни в фитнеса ? (пишете и колко време сте на този уред долу-горе)" е много странен. и добре,че е зададен тук. А не в залата,където би предизвикал огромното изумление на трениращите![]()
Лежанката е нат-дообрия фитнес уред
Заповядай![]()
от олимпиския лост съм доста доволен
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
като цяло дъмбелите и лоста стават за всичко![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
В никакъв случай не започвай 90-дневната диета. Избери си фитнес, в който има инструктор и диетолог, понякога са една и съща личност. Нека ти направят индивидуални режими на тренировки и на хранене. В противен случай ще си прецакаш здравето, както си тръгнала.
Ходи на лостове, ще станеш изверг. Пий вода, тичай много, храни се правилно, ще станеш изверг.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Е стига с тия лостове еМомичето не иска да става изверг,оставете тва на напомпените батковци ;d;d;d
Чекъйте бе...доколкото разбрах момичето иска да сваля, не да качваМакар аз не виждам какво има да се сваля на 50 кила...А диетата като идея е голяма глупост...виж, хранителен режим е съвсем друго! А ако ще сваляш ти трябва кардио. Сега времето не става, и ако ще е фитнес - патечката, велоаргомеръра и тн! Макар може да вземеш едно въже и да скачаш вкъщи
Но има опасност ако скачаш много дълго, да направиш голям прасец, което за едно момиче не винаги е красиво
![]()
Im back...
Е чак огромни - неПървоначално написано от HolyShit
Ама се помпят, а за едно момиче не е най елегантно...
Im back...
Абе от скачането на въже не е баш така...макар и аз не си падам много по кардио упражнения, подобрява се скока от място, на вичочина, по бързо бягане етц...Първоначално написано от HolyShit
Im back...
Искам да кажа помпене=въздух под налягане ,независимо кардио или тежести
Не схващам - иронизираш или не...Първоначално написано от HolyShit
Im back...
Кое да иронизирам точно,помпенето е тва.Въздух под налягане..Задоволяваш си егото , но разбира се повечето пичове във фитнеса си мислят че помпене = хипертрофия (тоест уголемяване на мускула,което е абсолютно грешно) Напълно сериозно си говоря.
Аз ходя 5 дни в седмицата..И редувам горна и долна част,зависи колко бързо искаш да дойдат резултатите![]()
Не знам какво имаш в предвид под "помпене", но аз го използвам в смисал трениране с цел уголемяване на даден мускул...
Im back...
Да и не мога да разбера защо толкова хора си мислят,че като са го напомпали мускула 100 процента ще расте.Първоначално написано от HolyShit
А какво се разбира под термина "помпане"...?Първоначално написано от HolyShit
Im back...
сигурно е моменталното уголемяване на мускула от тренировка , който в последствие след време отново се връща в старите си размери ...Първоначално написано от TheMightyNadenica
Точно,или по-метафорично казано помпане = задоволяване на егойзъм.Сега ако се напомпаш като не целиш това е друг въпрос.
Просто понеже някви в залата ги гледам,сгъват с 18 кг щангата за бицепс 10 повторения ,дето ги правят за 10 секунди и понеже им изпъкнала няква вена мислят,че се помпят и мускулчето им расте,лошото,че са тръгнали в грешна посока
e то туй за щангата малко не го разбрах - 10 повторения не са много
Аз с лоста слагам по 5 - 30 кг да стане с правя 10 повторения за бицепс
Когато тежестта е голяма е хубаво
Защото гледам някви лапета с по -големи ръце от мен ,но за бицепс вдигат някакви 2 кг гирички по 50 пъти...
Не,просто ги правят прекалено бързо,а и грешно..То тва да правиш 10 повторения за 10 секунди не е работа ,особенно като вземеш впредвид чийта..