Такаа, за хората, които са чели предишните ми теми, знаят, че с бившия ми ходехме за кратко преди да замине да учи доста далеч от тук.. Та ние продължихме да си поддържаме някакви отношения, по - скоро приятелски, защото разстоянието е все пак много голямо.. Въпреки това си казахме, че се обичаме и всичко беше наред поне за кратко.. Докато не ми каза, че се е зарибявал с някаква колежка, но не било кой знае какво и т.н.. На мен ми стана изключително кофти от този факт и цяла вечер плаках като идиот.. Знам, че не ходим и така нататък, но това не ми пречи да го обичам и това много ме нарани като ми го каза. Явно изобщо не ме е обичал, а аз най - много мразя да ме лъжат. Просто незнам какво да правя..сега постоянно си ги представям заедно и имам чувството, че ще полудея. Как да преодолея това непоносимо чувство?! Като глупачка вярвах, че има някаква надежда да бъдем отново заедно за в бъдеще. Но както и да е..според вас какво трябва да направя - аз мисля да го игнорирам от сега нататък, просто да огранича всякакъв контакт с него, поне за известно време докато започна поне малко да го възприемам като приятел (много съмнително да стане скоро)..или незнам и аз..