.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Да споделя и аз. 2

Здравейте. Преди около седмица ви споменах за едно момиче което харесвам.. И така, все като искам да се запозная с нея и незнам, срамувам се даже да и кажа едно " Здравей " ме е срам, и това че съм дебел направо ме разбива ! Като сме в клас, какво ли не правя за да ме забележи.. Първия ден като ни разпределиха по класовете и като я видях, случайно краката ми омекнаха , сещате се, влюбих се.. Да се чувстваш обичан и да обичаш са най прекрасните неща в живота, аз едва ли някога бих го чуствал.. Съжлеявам наистина, ноооо аз не искам да живея, в живот без смисъл не искам вече сиви нощи дни и нощи прекарани в тъга, и за к'во ? Зарди нея и за това че само за нея си мисля?

ПП . Дайте ми съвет, какво да правя, как да я впечетля знам ли аз

ammm a ti kakvo si pravil za da i privlechesh vnimanieto...nqkakvi podrobnosti...

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Срамота
    да слуша

Цитирай Първоначално написано от Sprincess
    ammm a ti kakvo si pravil za da i privlechesh vnimanieto...nqkakvi podrobnosti...
    Ами, слушах музика в час, говорех си с един приятел по телефона, ебавах се с даскалите ей такива..
    Even in darkness a keen spirit discovers light

^
    Кое момиче ще тръгне с простак, който вика още на госпожата "прасе"?
    Я се стегни! На колко години си?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xwizkkhaLiffax
    Ами, слушах музика в час, говорех си с един приятел по телефона, ебавах се с даскалите ей такива..
    Спри да се опитваш да й привлечеш вниманието по този начин.По-добре прави точно обратното,показвай че не си като всички идиоти,които не знаят къде се намират.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА ох, не мога
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на 4o4ina

Паднах от стола!
    Не се учудвам,че не се е впечатлила,аз да бях даже бих се отвратила от подобно държание!

Да, да знам че е глупост ама

Супер фен Аватара на musS
    за какво ще й привличаш вниманието , заговори я .. от едно даскало сте все пак , кво толква ти пречи .. да не ти пука

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    facepalm !!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Изобщо не ги прави тея глупости, така не само няма да й спечелиш вниманието, но и в училище ще се провалиш.

Ако килограмите те притесняват, защо не направиш нещо по въпроса? Така определено ще станеш по-уверен.
    NOH8

Да, но какво?

Град
    New York
    да спортуваш
    NOH8

Lol. Аз се занимавам с футбол от 2 години, сега съм 82 кг почти нищо не ям, нищо сладко и пак не мога да отслабна ! Lol

Град
    New York
    а на колко години си?
    NOH8

Lol. Аз се занимавам с футбол от 2 години, сега съм 82 кг почти нищо не ям, нищо сладко и пак не мога да отслабна ! Lol
    колко си висок ?

Re: Да споделя и аз. 2

Здравейте. Преди около седмица ви споменах за едно момиче което харесвам.. И така, все като искам да се запозная с нея и незнам, срамувам се даже да и кажа едно " Здравей " ме е срам, и това че съм дебел направо ме разбива ! Като сме в клас, какво ли не правя за да ме забележи.. Първия ден като ни разпределиха по класовете и като я видях, случайно краката ми омекнаха , сещате се, влюбих се.. Да се чувстваш обичан и да обичаш са най прекрасните неща в живота, аз едва ли някога бих го чуствал.. Съжлеявам наистина, ноооо аз не искам да живея, в живот без смисъл не искам вече сиви нощи дни и нощи прекарани в тъга, и за к'во ? Зарди нея и за това че само за нея си мисля?

ПП . Дайте ми съвет, какво да правя, как да я впечетля знам ли аз
    Малко ми приличаш на мъжка п*** с това омекване, лиготии....ЗАГОВОРИ Я!
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на fenasf
    Момче, първо - ТИ СИ ДЕБЕЛ ! Жените не харесват дебели. Второ, ти си на 14 - кое нормално момиче ще тръгне с 14-годишен?! На тая възраст момчетата не приличат на нищо!!!

Ще ти кажа, не си хаби психиката с тъпите шматки, а хвани здраво да спортуваш и завръзвай контакти. Бил съм на твоето място преди три години, лудо влюбен в една такава пачавра дето ходеше с по-големи и много съм страдал. Само дето се измъкнах от тая клопка и сега имам гадже, много по-красиво от тая същата.

Знам, че много ти се иска да имаш връзка, но по-добре послушай съвета ми, за да не си патиш.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си