- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някаква идея ?
Здравейте !
Искам да Ви попитам за една деликатна ситуация в която съм...
Значи става въпрос за едно момиче с което излизам вече близо 2 седмици и което в момента е болно и просто не може да излезе от тях нито на кафе нито аз да отида до тях...
А все още сме в процес на опознаване ако може някой да ми даде някаква идея за изненада/подход или каквото и да е било в такива ситуации ?
Изчакай да оздравее например?
ИМЕННО пък и като сте в период на опознаване едва ли иска да я видиш точно като е болна,зли изглеждаща,зле чувстваща сеПървоначално написано от Sh@d0w
Ако гледате телевизия, сигурно сте забелязали, че добрите винаги побеждават лошите - с изключение на новините в осем часа.
Занеси й плодове някакъв готин чай... Но недей да киснеш всеки ден у тях.
просто изчакай няма какво друго ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Мерси на всички !![]()
2-3 дена и си бек ин да гейм![]()
Ако мислиш, че ще има проблем с техните, или тя не иска да ходиш у тях, за да не я виждаш в това състояние, по-добре наистина не ходи.
Ако пък решиш да отидеш, занеси й топла супичка (ако не можеш сам да направиш, вземи от кулинарна къща). : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ОБОЖАВААМ ГИ!Първоначално написано от macromicro
![]()
![]()
![]()
Авторе, изчакай да оздравее. За момента освен да й се изтърсиш с пилешка супа, за друго не се сещам!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А може и да й пишеш от време на време някакви забавни и/или романтични смс-и. Само не прекалявай. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Изчакай я да оздравее. Все пак от една страна аз също не бих искала момче да ме види болна и зле - изглеждаща. Но пък от една страна бих го приела с удоволствие , ако ме е посетил. Пф. Само те обърквам.
- Абе , изчакай . Пиши й по някой смс.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А междувременно й пиши някакви мили смси,пишете си в скайп.Едва ли би искала да я видиш в това състояние,така че по-добре изчакайПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Кажи и, че с кеф би отишъл да я видиш, ако иска. Но задължително попитай дали иска. Ако има много висока температура, повръща или има разстройство, едва ли иска да и цъфнеш на вратата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()