Здравейте! Аз съм на 17 години от град Бургас и имам този проблем с акнето от5 години вече. Пробвала съм какви ли не лекарства, пила съм антибиотици. Отидах при Катя Паздерова, защото се води най-добрия кожен лекар в Бургас. Тя ми предписа 5 лекарства, на стойност 100 лева, които ми изчистиха лицето напълно, но всичко траеше за 1 година. Лицето ми започна да се влушава с времето, независимо, че аз се мазах с лекарствата 2 пъти дневно и давах ненормални пари. Тя продължаваше да ми предписва едни и същи лекарства и аз реших да отида в София на диагностика на лицето. Лекарката ми сподели, че на моите години, тя е имала същия проблем, но доста по тежък. И единственото лекарство, което и е помогнало било: спирт, суфитиазол и 1 хапче аспирин, които се смесват и се слагат на лицето като маска 2 пъти дневно. Общата стойност на това лекарство е около 4 лева и е достъпно за всеки, който споделя моя проблем. Лекарката също така ми каза, че трябва да спра да ям бредни храни, такива с много химия като чипсове снаксове, че не мога да ям яйца, газирано и най-вече шоколад. Аз бях много мотивирана да си изчистя лицето, за това бях готова на всичко, дори да се лиша от най-любимите ми храни. Първите 2 седмици не виждах разлика, но сега лицето ми е в перфектно състояние. Нищо не ви пречи да опитате, надявам се да ви помогне, така както помогна на мен! : )