Ами наистина не знам какво общо има... Първия път беше на Коледа сутринта и само хирурга работеше ( на частно) и отидохме, той ми изписа антибиотик и някво др хапче и като спрях да ги пия лицето ми се изчисти, но не ги пиех периодично, защото много вредят на черния дроб... А иначе сега пак съм на антибиотик и някаква пастичка... ( Тука вече личния ми ги изписа, а тя е .... без коментар ) С антибиотика от хирурга всичко изчезна за 3 дена, а сега е 3 ден с антибиотика от ЛК-то и нищо( е това "нещо" спада, отокът се махна. Вчера нещото беше по-твърдо и малко по-голямо, гледам, че сега като се събудих е намаляло малко. Ще чакам утре и ако не в събота отивам пак при хирурга). BTW Егати голямата скоба, където отворих :Д
Относно пастичката.
Казва се Фусидин(мисля, че я казах) Вчера си викам я да пробвам да намажа няколко пъпчици, може пък да се махнат от нея. И да.. Намазах си областта под и около десния бакембард и сега са се скрили малко. Мисля да намажа и другия, пък ще видим :д
Относно препоръката за хапчета и козметик.
Моята лекърка мечта не ми каза нищо, относно този въпрос. Майка ми днес ще мине до аптеката и ще вземе разни мазила, не ги разбирам... Поне да се поизчисти това лице...