Цитирай Първоначално написано от superskank
Цитирай Първоначално написано от deathrow
Дай ми поне 1 причина да не използвам сапун.
Няма да коментирам, че се получавало от лоша хигиена. Има достатъчно информация в интернет. Поне една причина защо да не използваш сапун? Ами това е пенис и кожата му е много чувствителна към всякакви въздействия. Обикновено нормалните сапуни изсушават кожата и често има оплаквания от сърбежи и дискомфорт (нищо чудно, че виждаме по цял ден мъже, които се чешат постоянно). За това има и измислени интимни.
Цитирай Първоначално написано от beceraful
Май и аэ имам такива , но са много малко може би 2-3 макс 4 от едната страна (Не са толкова големи като теэи на статията. невидими са ми донякъде , но пак ги има малки 2-3-4 такива от едната , и две три от другата). Да попитам това проблем ли е в секса , эащото ако се докосне някое от теэи неща эаболява а пък при полов контакт не ми се мисли. Кажете плс.
Обикновено ако е същото, за което говорим, не трябва да има болка. Ако те боли - отивай на уролог.
При ч.... с6 се не ме боли нищо , но като го докосна малко эаболява и тн смисъл некомфортна работа е. Всеки мъж има такова нещо но така и не раэбрах само при полов контакт дали това че като си ги докосвал те е эаболявало малко , дали при контакта ще боли много повече и то постоянно или дори и да ги има теэи неща няма да се отраэи на секс.