.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy

Програма...

Бих искал да ми помогнете да си съставя фитнес програма. Вече споменах, но пак ще кажа. 15 години, 1.90 почти някъде 97 килограма.Тъй като съм 2ра смяна и имам дни, в които имам много за учене, ще практикувам вкъщи ;д. Вече обсъдихме фитнеса и стрийт фитнеса и сега се хващам за работа :Д. Не разбирам по какво се прави една програма, за това питам . Нямам почти никакви претенции за мускулни групи, смисъл коя в кой ден .

Аз мисля, че ще е добре да наблягам на корем, да го тренирам така, трен 2 дена, 1 почивка, 2 дена, 1 почивка? За другото искам вашата помощ . Както споменах в предишната тема искам да отслабна и да заякна. Естествено кардиото ще е всеки ден! Също много ще се радвам ако може да кажете някой лек режим ( да не гладувам като куче :Д :Д :Д ). Аз гледах няколко, но искам и мнение на хора, които разбират повече от мен. БЛАГОДАРЯ!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Пиши в google ВМ-НВД,мисля,че ти казах и в предишната тема.Няма как да гладуваш ,по-вероятно е да се тъпчеш..

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    Ааа да каза, и аз потърсих, но има ( само на такова попадам) само обяснения какво представлява и защо е това тъпчене иии за това пиша и за режим ;д

Супер фен Аватара на HolyShit
    То се знае,никой няма да седне да ти прави хранителен режим.За това се пишат тези статии.

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    Добрем А да кажеш нещо за програма ?

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    други?

Супер фен Аватара на Shines
    Първи ден-гърди, бицепс
    Втори ден-гръб, трицепс
    Трети ден-рамо и крака

Корема няма смисъл да го натоварваш толкова много пъти, той се нуждае също от почивка.Може да го правиш всеки път след тренировка (тоест 3 пъти), или 1 път с тежести.За режима, послушай HolyShit.

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    Хехе, аз почнах със същото, което каза ти, значи добре съм я измислил.:Д мерси Режима ще го почна малко по-късно, защото съм болен и пия лекарства и... Днес нямам много за учене и ще изчета всичко за ВМ-НВД ;д.

А за корема в залата има едно, на което сядаш, опираш си гърдите на "лост с меки възглавнички" и се навеждаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си