.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    А и ако единият не иска да даде развод, а ако случайно имате дете/деца, апартамент, работата става нечовешка .
    В семейството ми /леля ми и братовчедка ми/ в последните 10г. имаше 2 развода, и двата бяха много тежки.
    За това е по-добре да няма брак, ако изневярата е такъв проблем, за да няма тежки разправии накрая.
    Всъщност, душата, ако има деца, даже и да няма брак, работата пак е тежка. Особено, ако бащата го е признал и то си носи неговата фамилия.
    Апартаментът и другата собственост пак може да е на името на двамата, дори да няма брак. Абе, раздялата след връзка на семейни начала пак си е цапаница.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Точно това имах предвид.

Това с "признаването" на децата прозвуча ... странно. Той да има късмета да не ги признае тия деца, след като са негови...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Точно това имах предвид.

Това с "признаването" на децата прозвуча ... странно. Той да има късмета да не ги признае тия деца, след като са негови...
    Абе, има ги всякакви
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Доста често съм обсъждала с приятели тази тема и повечето момчета (както и някои момичета) се опитват да ме убедят, че изневярата не е ЧАК толкова лошо нещо, понеже, като обичаш един човек дори и да изневериш това е просто едно "отклонение" за 30 минути (примерно) и всичко приключва. Те не подхождали с мисълта да бъдат с този човек за повече от една нощ.
    Аз не намирам никаква логика в това обяснение и не съм на това мнение. Против изневерите съм. Щом обичаш някого си с него и това е!!!
    Sorry you can't define me
    Sorry I break the mold
    Sorry that I speak my mind
    Sorry don't do what I'm told
    Sorry if I don't fake it
    Sorry I come too real
    I will never hide what I really feel.

Повече от фен
    На мен често ми казват,че съм много ревнив,а че когато се отнася до мен самия си флиртувам.Изневярата е лошо нещо.Ако има нужда оt изневяра край на връзката.Няма смисъл.Това обаче не означава,че трябва да се прекъснат сякакви контакти и закачки с другия пол.

Голям фен Аватара на pofek

Re: Изневяра.. ?!

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Лично мен не ме радват,щом си започнал да изневеряваш,защо си с този човек?!
    +
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

ЗА мен лично изневярата е нещо приемливо до известна степен.
    Ако не се чувстваш задоволен от партньора си, ако той/тя не ти дава желаната тръпка и страст, не говоря само са сексуални изживявания, то тогава непременно ще търсиш тези неща при някой друг. Това е от природата на човека и животните, винаги печели по силния индивид. Но след изневярата, ако ти се отдава добра възможност да си с човека, който те е накарал да се почувстваш, така, както гаджето ти не е успяло, нямо кво да му мислиш, късаш със стария, тръгваш с новия.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

На този етап от живота ми не мога да приема изневяра...Приемам го за недопустимо!

Мега фен
    Град
    <3
    Големите теории...
    Ами изневеряват, защото си слушат органа в гръдния кош. Пък онова горе в кутията стои ей тъй за сувенир.
    Обичм сувенири.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си