- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра.. ?!
Няма да ви питам дали сте изневерявали,За или Против сте и т.н, а какво мислите за изневярата,как я приемате - като нужда или развлечение? И в кой от двата случая се проявява по-често? Също така,какво мислите за хората с дълги връзки,които си изневяряват (лично мен не ме радват,щом си започнал да изневеряваш,защо си с този човек?!)
![]()
против
мнението ми за изневярата е изцяло негативно
мда
Не толерирам такъв тип хора! Не заслужават прошка!!!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Приемам го като край на връзката.
След подобно нещо,няма какво да ме задържи с дадения човек!Отвратително ми е,щом чуя да се говори как .."те се обичат много,ама си дават свобода"-няма такова животно.Ако си с някой,то значи няма друг човек.Против съм.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Против. Според мен не е нито нужда, нито развлечение. По-скоро показва, че изневеряващия има нужда да си начеше егото и няма капка уважение към партньора си.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
много точно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Моето мнение е противоречиво.
Но на този етап, със сигурност не бих толерирала изневяра.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
+Първоначално написано от Bozichko
Напълно съм съгласна...
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
против!
Причините? За мен повечето биха били просто глупаво оправдание и честно казано нито една не би смекчила обстоятелствата.
По никакъв повод/причина не бих простила!
Като на някой му се иска развлечение/има нужда да го прави преди да се обвърже!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изневярата не винаги е развлечение.Първоначално написано от Hilary_
Така е.Първоначално написано от LadyDi
Идеята ми беше, че каквато и да е причината да се "начесват" преди обвързване.![]()
Priceless .. <3
Разбрах ти мисълтаПървоначално написано от Hilary_
Просто не мисля, че си права.
Да, когато идеята е в начесването добре. Но изневярата понякога е просто boost на самочувствието ти като жена/мъж, особено когато се чувстваш недооценен от половинката си, некачествен (всичко това е хипотетично, разбира се). А всички знаем, че когато самочувствието ти е добро, отношението ти към останалите, дори половинката също е добро.
Не казвам, че докрай оправдавам изневярата. Но просто някак я разбирам...в определени ситуации.
Разсъждавате на много ниско ниво. На този етап и аз не бих толерирала, бих го приела като край. Но в повечето бракове съществуват изневери и от двете страни и хората са си заедно. Отиват, правят там каквото правят без чувства, без емоции, само физическо изживяване и пак са си с половинката. Други пък се влюбват и развеждат. Така че като се замислите, изневярата е навсякъде и най-вероятно всички хора са си мислели, че е нещо ужасно, предателство, но нещо ги подтиква и го вършат.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Именно това имах предвид и аз. Защо трябва да разваляш брак - партньорство, градено с години, заради единия секс. Особено, когато сексът ти е послужил, за да си докажеш, че все още ставаш.Първоначално написано от marin4itu
Лично при мен ако се чувствам недооценена предпочитам да скъсам с него и тогава да си потърся внимание от друг. Логиката ми е "Не прави това, което не искаш и на теб да ти направят" ..Първоначално написано от LadyDi
Колкото до самочувствието ми - ако изневеря то определено няма да се повдигне, камо ли да се чувствам добре след такова нещо. Явно съвестта ми е в повече!
Разбира се всеки си има своите гледни точки и в никакъв случай не налагам моята на никой!![]()
Priceless .. <3
твърдо против.. да правила съм го,но то е било защото тогава се появи момче от миналото ми,което все още не бях преодоляла,а пък точно тогава имах връзка и направих глупостта да му изневеря (не говоря за секс) просто бяхме се събрали на Коледа в едно заведение и аз просто казах ,че се прибирам,а отидох да се видя с другото момче... но изневярата със цел разнообразие на дългата връзка или нещо такова не го приемам въобще..просто казваш на този човек че не искаш да сте заедно и приключвате за какво трябва да има и изневеряване ..какъв е смисъла щом не искаш да си с този човек,а търсиш други..?? и няма такова "защото го /я обичам"..Ако я/го обичаш,няма да изневеряваш!!!!
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
едно съгласие с лейдиДи и маринчиту
според мен и много зависи от това как партньорът приема изневярата. предполагам, че ако е някакъв по-рационален и практично мислещ мозък, няма да я приема като such a big deal.
ако партньорката ми няма нищо против да се занимавам с други момичета, не бих се колебал особено. пък ако има толкова против... няма да изневерявам, ама може би няма да си останем партньори за дълго![]()
REGGAE BOOM <3
Да, но представи си, че имате дългогодишен брак, устроили сте си удобен живот. Липсва ви единствено страст.Първоначално написано от Hilary_
Еее тогава вече работата е много по - сериозна.Първоначално написано от LadyDi
Принципно не мисля да се женя, защото в днешно време разводът е много по - често срещан от "заживели щастливо до края на дните си".
.. НО ако все пак някой "ме навие" за брак, бих вложила много усилия, за да върна страстта без чужди хора. Ако все пак не успея, наистина не знам какво бих направила, но изневярата и в този случай не би ми оправила проблемите.
Priceless .. <3
Не е задължително липсата на страст да бъде проблем. Макар че може да доведе и до други неприятности в брака
Но така или иначе, има ситуации, в които изневярата би могла да бъде приета. И дори оправдана.
Фу, темата е много обширна от социална гледна точка.
От моята - все ми е едно, стига да не ме убие .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Всъщност няма голямо значение дали имаш сключен брак или не. Разводът сам по себе си е подписване на хартийки, не е толкова трудоемък, колкото това, че трябва да делите общите си неща, които така и така ще ги има в една дълга връзка, била тя и неофициална.Първоначално написано от Hilary_
А и ако единият не иска да даде развод, а ако случайно имате дете/деца, апартамент, работата става нечовешка .
В семейството ми /леля ми и братовчедка ми/ в последните 10г. имаше 2 развода, и двата бяха много тежки.
За това е по-добре да няма брак, ако изневярата е такъв проблем, за да няма тежки разправии накрая.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...