.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...

Какво най-много....

Какво най-много харесвате и какво най-много мразите в себе си ?..(външно и вътрешно)...Ако можехте да промените едно нещо , то какво би било то?...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Супер фен Аватара на fuckme
    Много си харесвам цвета на косата, но бих предпочела да е малко по-суха. Тялото си го харесвам, нямам големи гърди, но и краката и дупето ми са тънички, такаче смятам, че съм съразмерна. Може мъничко да се стегна, но и така съм добре. Иии имам леека форма на акне, но използвам доста продукти, препоръчани от специалист, прикривам си несъвършенствата и изглеждам и се чувствам добре, такаче не се оплаквам много. Хубава тема

Banned Мега фен
    ох.. ами то за вътрешното са много ама това,че съм голям инат.. да,някой път ми е от ползва ама в повечето не е
    иначе външно.. не знам.. най-много и аз си харесвам цвета на косата..иначе за нещо,което да се оплача не знам... смисъл,че просто съм се приела такава и май вече някой несъвършенства не ми правят впечетление.. иначе нещо,което преди ме дразнеше,че съм мъничка,а сега не искам и да става висока и другото нещо сега на тия години.. акнето (и при мен е доста малко, но преди да ми дойде някой пъпчици много ме дразнят) ... още нещо,което мисля,че ми е в плюс е това,че ходя без грим... ами г/д. това е.. много други неща мога да добавя, но няма да пиша фермани
    хубава тема

Град
    МаРс...
    благодаря!..
    Аз също малко си се дразня колко съм ината!... ...какво съм рогато не е истина!..
    Иначе си харесвам тялото !..Имам недостатъци , ама в тях ми е чара!...Най-много си се кефя на леките тръпчинки , очите и косата!...

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Външно се харесвам като цяло..
    не съм много висока, нито много ниска.
    Дупето и гърдите ми са ок (малки, стегнати ) е, може би искам още 3-4 см към гръдната обиколка...
    Харесвам си очите - цвят и форма..
    Не харесвам косата - прекалено е гъста и все не мога да си намеря подходяща фризура

Като характер ... до някаква степен той зависи от мен и личните ми предпочитания и виждания за живота, така че него аз сама съм го градила така, както на мен ми харесва и ми е добре. Следователно не би трябвало да има нещо в характера ми, което не харесвам.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Харесвам си се външно чат- пат... Може би не си харесвам тялото ама то може да се поправи...
    От характера си най- много мразя МЪРЗЕЛА... понякога е мн зле при мене. Иначе харесвам, че мога да рисувам и да майсторя някои нещица
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Аз най-много си харесвам косата, очите и усмивката. Бих искал да съм по-висока и може би малко по-слабичка!
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Харесвам си гърдите ! (не,не са малки ;д ) и устните.Може би и косата,но да не беше толкова третирана ;д ...а и ноктите и ръцете И това ,че имам дълги крака
    Искам малко да отслабна..около 5 кг. и обмислям да сменя русото,но още не съм сигурна...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Пловдив :)))))
    В себе си харесвам китките най-много като цяло

Гърдите не си ги харесвам,плоска съм бая
    lalala

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    За външен вид: Най-много си мразя частта около корема в момента, чак ми се ще да си направя липосукция!
    Най-много си харесвам ... частта от краката под коленете, вкл. глезените

За характер: Най-много мразя, че не мога сама да се дисциплинирам.
    Най-много обичам способността си да се променям, ако го пожелая, упоритостта си що се отнася до оцеляването и възможността ми да се отдавам напълно в любовта.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Хъмм най-много си харесвам устните, очите и косата(въпреки че бих искала цвета да е малко по-тъмен). Харесвам си тялото, стегнато е, но ме дразни това, че имам широк гръден кош и понякога изглежда се едно имам огромен бюст всъщност това е нещото, което със сигурност бих променила, ако имаше начин..
    Характера.. не харесвам това, че понякога съм много срамежлива и също така, че лесно се доверявам на хората и лесно им прощавам.. Харесвам това, че.. мм не знам харесвам всичко останало в характера ми
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Град
    МаРс...
    Цитирай Първоначално написано от galet0

...не само ти...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Не си харесвам нищо. Даже скоро мисля да си направя seppuku пред СУ по случая.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Харесвам се като цяло. Най-много дупето, гърдите, краката и очите. Не си понасям косата и сега е къса. Бих си променила носа, но не ми стиска .
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от tomboy
    Цитирай Първоначално написано от galet0

...не само ти...
    И аз съм плоска..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Бих си променила носа, но не ми стиска .
    И на мене
    Иначе си харесвам очите, кожата-цвета по- точно и краката.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Не искам да съм толкова емоционална...бих си променила малко нослето.

Мега фен Аватара на mynichka
    Харесвам си зъбите, цвета на кожата, тялото като цяло
    Не харесвам- външно нищо, иначе съм прекалено емоционална
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

В лице си се харесвам,в тяло ако понапълнея с няколко кг ще е идеално,но и така съм си добре.За характера:харесва ми това,че съм оптимист,винаги съм се смятала за щастлива и никога не съм "падала на дъното" ако мога така да го нарека,не бих позволила такова нещо.Мразя мързела си и това,че на моменти съм адски дразнеща колкото и настроение да имам.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Харесвам си характера като цяло,ама може би съм доста лигава на моменти.За външността..искам да съм по висока.Най-много си харесвам очите,косата(на моменти) и усмивката.

Град
    МаРс...
    май тук се събрахме доста кривоноси и плоски!..

Най-много харесвам цвета на очите и косата си, а не харесвам това, че съм ниска.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Вътрешно не променям нищо.Аз даже парадирам с личността си.Такава съм станала и трудно ще се променя.Не харесвам,че от време на време съм малко лабилна и позволявам на други хора да видят сълзите ми,а те не заслужават.
    Външно,честно казано,не знам какво харесвам.Може би цвета на косата ми и ноктите ми.Не харесвам доста неща - тялото ми не е стегнато,лицето ми е с широки пори..Всяка жена си намира някакви недостатъци
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си