.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нова кола...

Незнам дали на темата и е тук мястото, но искам да си купя Chevrolet Camaro 1969, Ford Mustang 1969 и Chevrolet Shelby 1967. Още нямам парите, но скоро ще ходя в Америка на кастинг за филми. Най-вероятно ще си изкарам достатъчно пари, но незнам колко ми трябват. Моля кажете ми колко струват тези коли???

Град
    Пловдив
    Мечтай си,лошо няма.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    И с кви пари ще ги поддържаш ? То не е взимаш си кола за 100 000 и я караш цял живот... ако я вкараш в България забрави за части... цената на колата ти е най-малкия проблем

E тия ми пълнат душата ---> http://www.cars-on-line.com/camaro.html
    Само че отпред решетката да закрива и фаровете. Мисля че някъде ги бях гледал за по 30 хиляди долара...

Голям фен Аватара на reperw
    някой е гледал да изчезнеш за 60 секунди и сее надъхал мечтай си пичага ще те вземат най-много за статист на някое съпунка иска камаро и шелби я сте стегни бе

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Със сигурност и години за кола нямаш !!!!! катастрофи заради такива като теб стават ! боклук
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Със сигурност и години за кола нямаш !!!!! катастрофи заради такива като теб стават ! боклук
    Дали го нахрани.

По темата: Тези шелбита са ужасно скъпи и като автомобил, и като поддръжка. Разхода на гориво е огромен.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Колите са невероятни, но запазените хубави Шелбита са стотици хиляди долари.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Бе аз питам и ще ходя в Америка. Първо не съм боклук защото няма да я карам сега и нямам нито парите нито годините. На 15 съм и питам от интерес. Мисля, че са към 300 000$, но не съм сигурен и затова питам. И няма нужда от грубо отношение тъй като знаем кой всъщтност е боклука!

Мега фен Аватара на Colouring
    Хаха,първо изкарай парите,пък после си мечтай за такива автомобили.Малко си във филма с тия кастинги,ама...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Слагаш тигана преди да си си купил въдицата още. Не бързай. Хубаво е, че имаш големи мечти и планове, но трябва много труд, за да станеш известен И на мен ми е мечта някой ден да карам Shelby GT500, ама подобни коли са много скъпи
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Когато станеш достатъчно голям, за да имаш свидетелство за управление на МПС, ще бъдеш достатъчно голям да си направиш сметка.
    Това го казвам във връзка с нападките към автора.
    Щото не знаем момчето с какви средства разполага, може пък да има възможност за кола от такъв клас.

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Това са коли с колекционерска стойност. Тунинг салони купуват морги, реставрират ги, и ги продават на колекционери. Под 100-200 хил. $ забрави. А, цената ти е най-малкия проблем. Части ще чакаш в БГ с месеци, докато пристигнат от САЩ. Друг е въпроса, че тук няма къде да я караш.

За последен път казвам, че няма да я карам тук, а в Америка!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ако изобщо отидеш в Америка...
    Освен ако не достигнеш ранга на...Брус Уилис да речем, или Джейсън Стейтъм, може само да ги гледаш тези коли и да им махаш отстрани.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на skate
    лошо няма да помечтае човек малко : ) според мен ако найстина ще ходиш в сащ по добре не се връщай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си