- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никво бъдеще
Обичаме се много... въпроса е в това,че знам че след 1 година тя ще ме скъса...ще ми каже точно това ... нямаме бъдеще заедно знам го защото преди беше ми го казала,но тогава бяхме далече а сега ето 1 година и ще се случи ....Първоначално написано от gabsit000
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Първоначално написано от LadyDi
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Я разкажи всичко.
Ном, вместо да съчувстваш на момчето за бекъп-ите ...![]()
Същия тъпанар си като сегашното ми гадже по темата .
Нека да разкажа малко от историята ни.
На първа среща. Целувам го , той - нееее, не искам да си разваляме прекрасните отношения. Аз- няма бе. Той - ама винаги така става :<
Първи секс - Падна му . Защо ? - Нее, страх ме е да не си развалим отношенията , винаги така става. Нищо де, вдигна го.
След няколко седмици стоим в леглото . Допрях си челото до неговото и му казах, че съм измислила нова игра - всеки трябва да долавя мислите на другия ( малко ни прихващат лудите , източно-религиозни бози ).
И нали , аз спамя на ум - обичам те, обичам те, и той нали ме пита , щото усетил - Абе , с чувства ли е свързано ? Аз - Не налучквай ! И той се садна.
След 4 часа , в 4 през нощта се скарахме, защото той не ми каза, че ме обича.
Неговото извинение - ама не искам , защото като го кажа и всичко се преебава.
Майната ти бе .
Последното беше - аз много обичам да ме галят и гушкат, и третират като котка- принцеса. Ама той гледал да не е ме обсебва много, защото съм шяла да го приема за даденост и да го зарежа.
Та, писнало ми е от това някой да ми обяснява как след време ще си развалим отношенията.
Заедно сме си 7 месеца, ( много ми е кофти , че ще кажа следното ,ама карай) почти съм се нанесла у тях ;д , при това от доста време , месеци , и знаем, че няма да е вечно, но това не е важно.
Та не знам на теб какъв ти е проблема.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
НЕЕЕ , няма !!!Първоначално написано от PinkPan7her
Сам си ги изтри, не съм виновна, че си говорех с него !
Кво да има на бекъпите толкова сериозно- нищо.
Знам, че имат сантиментална стойност, и на старите ми два компа бекъпите са ми мили и драги , ама чак да ми повишава тон - без тия![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...