.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Никога не съм се замисляла, когато съм с някого, дали след година-две-три, още ще бъдем заедно.
    Странно. Аз мога да си представя целия си живот с този човек.

Била съм в такава ситуация с предишния си приятел. Знаеше се, че ще замине за чужбина след известно време, но и през ум не ми е минало да си тръгна заради това.
    Аз също мога да си го представя. Просто не го правя. Не ми е необходимо да си навличам разочарования преди действително да са дошли.
    Ами ако ми изневери? Ами ако след 2 години не ме намира достатъчна? Ами ако..? Ами...? Pointless...

..точно..ами ти ако постоянно се запитваш какво ще стане след 2-5-10-15-20 години .. със този човек,дали пак така ще се обичате,дали той пак ще те гледа със същия поглед както в началото...и куп още въпроси които ти идват на главата .. ще дойде момент в който ще се запиташ въобще защо си с този човек щом връзката ви е предначертана и че нямате бъдеще .. мисля че не си прав в случая и да се отказва толкова бързо,защото си убеден,че нещата няма да продължат ..независимо дали заради баща й или други външни фактори които ще се намесят...ако искаш да си с нея,бъди със нея не мисля че някой може да ви повлияе ако се обичате и искате да продължите занапред ..не е лошо да я попиташ и за нейното мнение без да изпадате в големи подробности да не стане така от един разговор за вашето бъдеше да сложите край на връзката ...
    Обичаме се много... въпроса е в това,че знам че след 1 година тя ще ме скъса...ще ми каже точно това ... нямаме бъдеще заедно знам го защото преди беше ми го казала,но тогава бяхме далече а сега ето 1 година и ще се случи ....
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Радвайте се на това, което ви се случва в момента.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

anonymous708973
    Guest
    Я разкажи всичко.

Ном, вместо да съчувстваш на момчето за бекъп-ите ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Същия тъпанар си като сегашното ми гадже по темата .
    Нека да разкажа малко от историята ни.

На първа среща. Целувам го , той - нееее, не искам да си разваляме прекрасните отношения. Аз- няма бе. Той - ама винаги така става :<

Първи секс - Падна му . Защо ? - Нее, страх ме е да не си развалим отношенията , винаги така става. Нищо де, вдигна го.

След няколко седмици стоим в леглото . Допрях си челото до неговото и му казах, че съм измислила нова игра - всеки трябва да долавя мислите на другия ( малко ни прихващат лудите , източно-религиозни бози ).
    И нали , аз спамя на ум - обичам те, обичам те, и той нали ме пита , щото усетил - Абе , с чувства ли е свързано ? Аз - Не налучквай ! И той се садна.
    След 4 часа , в 4 през нощта се скарахме, защото той не ми каза, че ме обича.
    Неговото извинение - ама не искам , защото като го кажа и всичко се преебава.
    Майната ти бе .

Последното беше - аз много обичам да ме галят и гушкат, и третират като котка- принцеса. Ама той гледал да не е ме обсебва много, защото съм шяла да го приема за даденост и да го зарежа.

Та, писнало ми е от това някой да ми обяснява как след време ще си развалим отношенията.
    Заедно сме си 7 месеца, ( много ми е кофти , че ще кажа следното ,ама карай) почти съм се нанесла у тях ;д , при това от доста време , месеци , и знаем, че няма да е вечно, но това не е важно.

Та не знам на теб какъв ти е проблема.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Я разкажи всичко.

Ном, вместо да съчувстваш на момчето за бекъп-ите ...
    НЕЕЕ , няма !!!
    Сам си ги изтри, не съм виновна, че си говорех с него !
    Кво да има на бекъпите толкова сериозно- нищо.
    Знам, че имат сантиментална стойност, и на старите ми два компа бекъпите са ми мили и драги , ама чак да ми повишава тон - без тия
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове