Аз лично имам морал и ще ви кажа как го разбрах.Нещата не са само в това дали различаваш добро от зло или в решенията ти да помогнеш или не?! Това не,не това.. Лично аз имам чест,имам достойнство и ще предпочитам да съм гладен от колкото да съм подкупен и продажен.За мене справедливостта и правилната стъпка е пред всичко без значение как ще стигнеш до нея! В един избор най-важното е причината за избора и какъв е избора ! Макар че се срамувам да го кажа но ние българите много грешно разбрахме демокрацията.Точното определение на демокрацията бих казал според мен че Свобода граничеща със ред!! Много свобода води до хаус какъвто е в България,много ред води до предишна България за това най-добре е по-средата.Но се отплеснах малко,малко хора днес имат ценностна система,морал,чест и т.н. Но има въпрос за морала защо смятам че имам морал? Защо ли! Защото не случайно всеки който срещам го изумявам с мисленето си,защото когато греша признавам грешките си и компенсирам празнините,защото се старая да постъпвам възможно най-правилно и най-трезво! За това смятам че имам морал и че имам ценностна система.
Ако ги нямах щях да съм във фитнеса да харча луди пари с фикс идеята да стана "ЗВЯР" или да съм влюбен в футбола и да си бръсна краката и да слушам чалга да играя в градския отвор,да съм комплексар,да чукам яко курви,да се възползвам от добри стойностни и готини момичета да бия по-слабите да се правя на по-великия и въобще главно ДА НЕ СЪМ СЕБЕ СИ. АЗ СЪМ СЕБЕ СИ ПРЕД ВАС И ПРЕД ВСИЧКИ. И точно заради това смятам че имам морал.Защото нямам маска и според мене това е морала!