Mорал?МОРАЛ? НЯМА МОРАЛ,драги ми колеги."Моралът" е набита поведенческа бариера,целяща да контролира постъпките на слабоумните индивиди страдащи от 'съвест' и неизбежната и 'гузност',следваща от постъпка,която не съответства на вкусовете на общественият 'морал',насаден на повечето ви в най-ранно детство с промиващи мозъка книжки и песнички.
Моралът е болесста на глупците и овцете.
Един нормален човек (де такова животно,знам,ама за тоя пример да си представин че има такъв дявол),не страда от морал.
Един нормален човек няма да нагажда поведението,мисленето и характера си съответно оковите на обществено-жигосаният в мозъците ни 'морал'.
Моралът е илюзия,сянка и химера,използван само за контрол над плиткоумните маси,прекалено глупави за да мислят за себе си и прекалено слаби за да поемат отговорност за собствените си желания и наклони.
Няма морал,другари,съвременното човешко поведение на индивид,отърсил се от белезниците на 'моралът',има само две фази от които се контролират действията :
1) Законно
2) Правилно за мен
Sanity is for the weak Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста. Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@