.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Приятел vs. Гадже

Здравейте!
    За втори път се допитвам до хората във форума.
    Имам следния проблем... От известно време си пиша с едно момче от училище, поздравяваме се на коридора и т.н. Даже напоследък усещам, че леко хлътвам... Проблема идва оттам, че определено го искам за приятел (защото е невероятен човек като цяло), но не съм сигурна дали трябва да рискувам приятелството в името на нещо повече........

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Той как се държи с теб?Ако има признаци,че те харесва,опитай.

Той се държи супер мило с всички... не мога да преценя така.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Пробвайте да излезете на кафе. Сама ще усетиш отношението му.

Град
    Някъде из София...
    Стига с тия кафета бе.Ще се забутат в някво кафе и какво?Толкова е банално и изтъркано.

Пробвай да се засечете някой път след даскало,да походите малко и да си поговорите примерно.Или ако имате общи приятели да излизате заедно.Идеята е да се виждате извън ежедневната обстановка в училището.

Варианти много.Импровизирай (стига да не си много срамежлива де).

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Стига с тия кафета бе.Ще се забутат в някво кафе и какво?Толкова е банално и изтъркано.
    Човек, вънка е такъв студ, че даже аз бих отишла на кафе /болна съм и май от тва ми е студено ;д/

Иначе , излезте да видиш как ще се държи , то не пречи да сте и приятели , и гаджета / даже не разбирам когато хората са интимни/гаджета/любовници без да са приятели.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Точно.
    Партнорът ти трябва едновременно да е любовник (бахти странната дума, но описва нещата точно), хем да е най-добрият ти приятел. Това за мен е пълноценна връзка.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Човек, вънка е такъв студ, че даже аз бих отишла на кафе /болна съм и май от тва ми е студено ;д/
    Не, не е от това, че си болна... НАЙСТИНА Е СТРАШЕН СТУД!
    awerw

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    То и аз съм болен

Иначе кафето не е единствения вариант като е студено навън.Просто се изисква малко мозък и креативност.

"Днес ще играем на билярд,искаш ли с нас","Ще ходим на боулинг","Ще се събираме еди къде си","Знам едно място където...искаш ли да дойдеш с мен" са само част от вариантите.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Едно кафенце ии малко разговории ии ще си прецениш дали си заслужава Успех от мен ! :P
    ESL !!!

Веднъж сме излизали заедно, но тогава не бях на такава вълна. По принцип не съм от срамежливия тип и съм вършила всякакви глупости, обаче все пак си меря думите (и действията ). Но самият въпрос не е в това дали да сме гаджета или приятели. Просто не искам да се получи някоя конфузна ситуация, която да ограничи комуникацията и по този начин да не можем да поддържаме приятелски отношения.
    Иначе много благодаря за съветите. Ще се възползвам

Имах абсолютно същия проблем... Всъщност не знам как да те посъветвам, защото аз самата останах и без приятел и без гадже, но пак бих постъпила така, защото си беше изживяване за милиони.
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми със сигурност трябва да говориш с него за това...

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    +1

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Като осъзнаеш че гаджето е добре да ти е И приятел(най-добрия за предпочитане) и се научиш да помеаш рискове тогава ще разбереш.

Тва е изтъркано - "ще си развалим отношенията". Оправдание за пред теб си е. Ако са ви толкова крехки отношенията още от сега го заебавай.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на gabsit000
    анализирай си добре чувствата,това наистина какво искаш от него..дали да сте си само приятели или това да им продължение .. и тогава действай както си решиш ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от Shines
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    +1
    Извинявайте, обаче не мисля, че в случая разговорът е подходящ. Какво да му кажа?

Може би не се разбира в поста ми, но засега го възприемам само като познат. В смисъл, че бих искала да съм приятелка с него (за което съм напълно сигурна). Рядко може да се намери човек като него.

Получава се малко като приказката за кучето и кокала... Искаш нещо, но когато го получиш не ти стига и искаш още, но може да загубиш и предишното... Но аз не съм получила първото и при положение, че се хвърля директно към нещо повече от приятелство, може да изгубя и това, което не съм имала...

Изказах се крайно объркващо. Дано разберете...

anonymous708973
    Guest
    Разбирам те изключително добре.
    Изгради емоционална връзка и тогава пристъпи към по-нататъшни действия. Но се дръж като жена, а не като приятелка. Дано ме разбереш.

Би ли дала пример? Не мисля, че те разбирам точно

anonymous708973
    Guest
    Няма да слушаш за любовните му разочарования, за бивши гаджета и прочее, защото това го прави една приятелка, а не момиче, което иска момчето за нещо повече от приятел. Всъщност, няма лошо да ти разкаже малко, тамън ще го опознаеш и в този аспект, но не го оставяй да ти мрънка и да те приема за приятелка-отдушник.
    Слушай го, вниквай в това, което ти казва, опознавай го като човек, изненадвай го... - това ти е емоционалната връзка.

Ако има още нещо, питай.

Предполагам, че започна ли да изглеждам като приятел в очите му изгарям... така ли?

Ох, вече съвсем започнах да се обърквам... Пък и решение не мога да взема относно кое от двете ми е по-важно.

Благодаря за съветите и със сигурност ще питам пак

anonymous708973
    Guest
    Хубавото нещо е, че за много малко момчета има варианта "просто приятелка", тоест... или ще е с теб, или ще сте просто познати.
    Докато при нас е обратното - започнем ли да възприемаме едно момче като просто приятел, трудно има шанс за повече.

Пак ти казвам - не трябва да избираш

А ако не дай си Боже разбере, че съм заинтересована от него по различен начин? Няма ли това да се отрази на евентуалното ни приятелство?

anonymous708973
    Guest
    Ако е свестен, не би трябвало.

А ако се окаже прекалено свестен и се чувства гузно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си