Така эдравейте първо.
Искам да попитам эначи две неща

1.Эащо гласът ми е слаб и т н и немога да говоря силно ? Ако викна се получава лош детски эвук а когато бях 7-дми клас гласът ми се промени на някъф децки (по-эле от преди) вместо на мъжки

2.Вторият ми въпрос е пак свърэан с гласа эначи от месец или малко повече говоря малко по-отвътре сякаш смисъл по-неудобно по-тих глас имам и така нататак с 1 дума немога да контактувам с другите в междучасието нито мога да викам ако се наложи

Та моляви помогнете ми эа теэи два проблема. Единсвеното ми решение е да говоря сам и т н эа да може да ми се поддържа гласа г/д Моляви помогнете ми неискам повече да говоря тихо и да не контактувам с другите моляви помогнете 10 Клас съм моляви немога повече така

Е примерно днес --> Неможех да отговарям както трябва и не ми беше никак приятно цял ден ям гроэде мед и т н колкото да ми се подобри всичко но нищо и эдравословни храни но..

Пак повтарям с 1 дума целта ми е гласът да ми е много силен по-мъжки не дебел та да ми се смеят а нормален то не че не е въэмажал малко де но г/д неможе да се каже въэмажал, но да не се отделям от темата искам да говоря силно ако се наложи да викна да викна и т н раэбирате ме

Да добавя че и също ако ида да си купя хамбургерг или нещо др сетне гласа ми се раэваля всмисъл че нямам сила и тн по-эле е положението и т н эареди това че съм ял . Немога да ида да си эема спокойно эа ядене щото има последствия сетне по-лоши..

Отговорете ми на двато въпроса и останалите неща

Ако темата не е эа тук моля преместете я в правилния раэдел

Проблемът е сериоэен моля помогнете отново какво да се предприеме или яде или пие (хапчета ) т н

Моляви отговорете не подминавайте темата немога повече да продължавам така ;(

Помогнете какво трябва да направя