- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момчетата
тааа аз и едно момче сме приятели с привилегии от доста време вече и всеки път е перфектно, но тъй като преди месец и половина някъде го обрязаха и не се бяхме виждали ии снощи най-накрая успяхме... и както всеки път всичко вървеше доста добре, само че неговото свършване беше голям зор.. чак се наложи накрая сам да го направи и на мен доста кофти ми стана.. и като цяло въпроса ми е дали ако бяхте на неговото място бихте си помислили, че проблемът е в мен и бихте ли ми се обадили отново?? :S
![]()
Не съм момче, но това не ми пречи да знам, че обрязаните мъже ( момчета ) свършват по бавноТака, че споко мацка, едва ли ти си причината.
Не бих ти се обадила отново.![]()
![]()
Разбира се, че проблемът не е в теб.
Трябва да знаеш, че обрязаните пениси загубват чувствителността си.
И е напълно нормално да е имал затруднения, все пак е минал само 1 месец.![]()
ще ти се обади при всички положения - за добро или за лошо вече не знам![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Би трябвало да са го информирали преди или след операцията, че ще съществува този "проблем" със свършването и би трябвало да е абсолютно наясно, че не ти си виновна.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Първоначално написано от juveteam
![]()
![]()
![]()
И минутката за самореклама изтече.Първоначално написано от xShadyx
Иначе не е в теб проблема.Минал е само месец,все пак.По нататък ще започне да свършва както преди.А и какво се оплакваш,има повече секс без почивки.По-добре ли ще ти е,ако си го вкара и свърши след половин минута ?
![]()
При обрязването главичката на пениса започва да се търка в бельото.Това на свои ред притъпява чуствеността на нервите,следователно при секс,за да добие чувствеността на необрязаният пенис е нужно повече време.Помисли си-когато се порежеш и ти остане белег,чувстваш болка на това място по-трудно,защото се притъпяват нервните окончания.Същото е и с пениса.А той защо се е обрязал?
От тук нататък вече ще е така. Да е мислил преди да се обреже.
Съгласна съм, че е било глупаво действие, ако е било по негово желание, но ако е било по медицински причини ( фимоза ) не е имал изборПървоначално написано от badsector
![]()
медицински причини![]()
Нормално е , както и другите ти казаха, била съм с такова момче и бая лашкане беше.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Що ли ми звучи като мечта?![]()
ОО, не е , аз съм фен на 5 минутния секс, в който съм свършила 1-2 пъти .
Айде, 10 макс.
Че преди с две гаджета страшно отегчително.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Късметлийка![]()
Докато си "teen" може и да е мечта. Но като порастнеш, разбираш, че реалността е друга и безкрайното лашкане пречи в една сериозна връзка. И тъй като сексът е едното най-важно нещо в една връзка, то двойката никога няма да са напълно щастливи. Виж, за лашкане на разорани курвентии става, но той народът го е казал "курвалъкът е до време"...Първоначално написано от PinkPan7her