Имате ли идеи за костюми за Хелоуин!!! Да не е нещо кой знае какво... нещо обикновено,но хубаво![]()
Аз ще бъда паднал ангел !!http://api.ning.com/files/loZiNmDPK7...arkangel00.jpg - Но ще изглеждам по добре от нея де
надявам се ..
Хелоуин не е нито (общо-)християнски, нито Български празник. От какъв чеп ви е да се правите на шутовете?
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Темата може да е от помощ не само на мен а и на други!!Пишете
![]()
Вещица. (или вампирка,но е мн клише тва)![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
http://www.vmzona.com/indexin.php#?p...2&lp=3&lang=bg
поръчах си този костюм ще съм вещицаТова е начин да се изкарват парички бе
Има много хубави костюми и исках да е нещо по-готино,като например жената котка,но всичко ни е по сценарий и на мен се падна вещицата
![]()
Къде ще ги обличате тия костюми, в квартала ли?
31.10 е неучебен
Love is everything!
Ние ще имаме хелуин парти от училището . Всяка година мисля , че се провежда.![]()
Passion is Fashion ;]
Не го отбелязвам кой знае как този празник. Няма смисъл. Иначе ще ви следя темичката заради костюмчетата.![]()
Иииии ти добре ли си...65 лв за този....боклукПървоначално написано от annie2
1во.Къде ще ги облечете тея костюми?Ще обикаляте квартала за бонбони ли?НАй-много някоя бабка да получи инфаркт като ви види...
2ро.Остава и да се появите така в у-ще![]()
![]()
http://prikachi.com/images/805/3921805c.jpg BatGirl![]()
надолу ще съм с къси панталонки, клин и ботуши
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
няма да сме в квартала ;д ще има парти с някой класове ;д
Абе много сте зле... "Къде ще ги носите?" Вие за Хелоуин партита не сте ли чували? Или само чалгарските места обикаляте?![]()
Една съученичка се направи на гейша в 8-ми клас и беше супер яко!
Хах, зле или вече порастнала за събиране на бонбонки от горките хора в квартала, едвам свързващи двата края пенсионери, които не знаят що за празник дори е това? Правих го преди 2 години с приятелка - никой нямаше представа защо казваме "почерпка или номер" ..Първоначално написано от Azoria
Love is everything!
аз мисля просто да си взема едни дяволски рогца и това ще е![]()
ТцтцтцтцПървоначално написано от SladkaZagadka
Не знам кой ти пълни главата с глупости за събиране на бонбони
Говоря ти за Хелоуин парти (прави се по клубовете,парти като парти само ,дето хората са с костюми) ,на което се сервира и алкохол - което трябва да предполага ,че е именно за пораснали.
![]()
По принцип мисля да се опитам да си доусъвършенствам този грим... щото тука нямах много материали ;д ... надолу ще измисля ;д ....
Зависи и къде ще се събираме де... ако ще съм сред много хора... може и да съм с нещо по-... нормално ;дд
Абе, тоя Хелоуин още ли го празнувате? Сещам се преди няколко години беше станало на мода да се маскираме за празника, ама не предполагах, че все още е модерно тва...![]()
Както сама спомена - това е празник, не модна тенденция.Първоначално написано от Fiction7577
Ето две предложения от мен:
1.Обличаш нещо в червено или черно и си слагаш диадема с дяволски рога. Аз така мисля да направя.
2. Можеш да си илюстрираш нещо върху лицето със специални бои или пастели. Ето ти няколко примера: http://chamieblog.blogspot.com/2009/08/facepaint.html Ако имаш нещо такова на лицето си, не ти е нужен костюм надолу.
Мисля да се направя на рапърка. Със свлечени дънки, широка тениска и шапка. Давайте още идеи, може да размисля
Аз не знам тази година дали ще се маскираме, но ако ще се преструвам на някого то ще е с някои стари дрехи от вкъщи и мноооого грим ;DD