.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Хелоуин

Хелоуин

Имате ли идеи за костюми за Хелоуин!!! Да не е нещо кой знае какво... нещо обикновено,но хубаво

ще следя темата,изглежда интересна.

Фен Аватара на LoweShot
    Град
    Град на интригите ;Д !!
    Аз ще бъда паднал ангел !! http://api.ning.com/files/loZiNmDPK7...arkangel00.jpg - Но ще изглеждам по добре от нея де надявам се ..

Im a LADY in da street but a FREAK in the bed...

Голям фен Аватара на autista88
    Хелоуин не е нито (общо-)християнски, нито Български празник. От какъв чеп ви е да се правите на шутовете?
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Темата може да е от помощ не само на мен а и на други!! Пишете

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Вещица. (или вампирка,но е мн клише тва)
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

http://www.vmzona.com/indexin.php#?p...2&lp=3&lang=bg

поръчах си този костюм ще съм вещица Това е начин да се изкарват парички бе Има много хубави костюми и исках да е нещо по-готино,като например жената котка,но всичко ни е по сценарий и на мен се падна вещицата

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Къде ще ги обличате тия костюми, в квартала ли?
    31.10 е неучебен
    Love is everything!

Голям фен Аватара на vilityyy979
    Ние ще имаме хелуин парти от училището . Всяка година мисля , че се провежда.
    Passion is Fashion ;]

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Не го отбелязвам кой знае как този празник. Няма смисъл. Иначе ще ви следя темичката заради костюмчетата.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от annie2
    http://www.vmzona.com/indexin.php#?page=product&cat=76&subcat=497&type=1 473&pid=23012&show=24&sort=id&pageg=2&lp=3&lang=bg

поръчах си този костюм ще съм вещица Това е начин да се изкарват парички бе Има много хубави костюми и исках да е нещо по-готино,като например жената котка,но всичко ни е по сценарий и на мен се падна вещицата
    Иииии ти добре ли си...65 лв за този....боклук
    1во.Къде ще ги облечете тея костюми?Ще обикаляте квартала за бонбони ли?НАй-много някоя бабка да получи инфаркт като ви види...
    2ро.Остава и да се появите така в у-ще

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    http://prikachi.com/images/805/3921805c.jpg BatGirl
    надолу ще съм с къси панталонки, клин и ботуши
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

имам идея мисля, че е много добра да излеза гол

Цитирай Първоначално написано от Phonique
    Цитирай Първоначално написано от annie2
    http://www.vmzona.com/indexin.php#?page=product&cat=76&subcat=497&type=1 473&pid=23012&show=24&sort=id&pageg=2&lp=3&lang=bg

Иииии ти добре ли си...65 лв за този....боклук
    1во.Къде ще ги облечете тея костюми?Ще обикаляте квартала за бонбони ли?НАй-много някоя бабка да получи инфаркт като ви види...
    2ро.Остава и да се появите така в у-ще

под наем е

няма да сме в квартала ;д ще има парти с някой класове ;д

Град
    Bulgaria
    Абе много сте зле... "Къде ще ги носите?" Вие за Хелоуин партита не сте ли чували? Или само чалгарските места обикаляте?

anonymous708973
    Guest
    Една съученичка се направи на гейша в 8-ми клас и беше супер яко!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Абе много сте зле... "Къде ще ги носите?" Вие за Хелоуин партита не сте ли чували? Или само чалгарските места обикаляте?
    Хах, зле или вече порастнала за събиране на бонбонки от горките хора в квартала, едвам свързващи двата края пенсионери, които не знаят що за празник дори е това? Правих го преди 2 години с приятелка - никой нямаше представа защо казваме "почерпка или номер" ..
    Love is everything!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    аз мисля просто да си взема едни дяволски рогца и това ще е

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Хах, зле или вече порастнала за събиране на бонбонки от горките хора в квартала, едвам свързващи двата края пенсионери, които не знаят що за празник дори е това? Правих го преди 2 години с приятелка - никой нямаше представа защо казваме "почерпка или номер" ..
    Тцтцтцтц Не знам кой ти пълни главата с глупости за събиране на бонбони Говоря ти за Хелоуин парти (прави се по клубовете,парти като парти само ,дето хората са с костюми) ,на което се сервира и алкохол - което трябва да предполага ,че е именно за пораснали.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    По принцип мисля да се опитам да си доусъвършенствам този грим... щото тука нямах много материали ;д ... надолу ще измисля ;д ....

Зависи и къде ще се събираме де... ако ще съм сред много хора... може и да съм с нещо по-... нормално ;дд

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Абе, тоя Хелоуин още ли го празнувате? Сещам се преди няколко години беше станало на мода да се маскираме за празника, ама не предполагах, че все още е модерно тва...

Град
    Хюстън
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Абе, тоя Хелоуин още ли го празнувате? Сещам се преди няколко години беше станало на мода да се маскираме за празника, ама не предполагах, че все още е модерно тва...
    Както сама спомена - това е празник, не модна тенденция.

Ето две предложения от мен:
    1.Обличаш нещо в червено или черно и си слагаш диадема с дяволски рога. Аз така мисля да направя.
    2. Можеш да си илюстрираш нещо върху лицето със специални бои или пастели. Ето ти няколко примера: http://chamieblog.blogspot.com/2009/08/facepaint.html Ако имаш нещо такова на лицето си, не ти е нужен костюм надолу.

Мисля да се направя на рапърка . Със свлечени дънки, широка тениска и шапка. Давайте още идеи, може да размисля

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз не знам тази година дали ще се маскираме, но ако ще се преструвам на някого то ще е с някои стари дрехи от вкъщи и мноооого грим ;DD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си