- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали има нещо?
ЗДравейте! първо - момче съм на 16. историята е следната: преди 8 месеца един от най -добрите ми приятели в училище си хвана гадже. но в последно време ми се струва, че нещо като че ли тя има някакво влечение към мене или нещо от сорта..... например като съм по коридорите в училището и я видя за малко, я поздравявам примерно с това как е днеска. тя отговаря и винаги ми отвръща с въпрос- нещо, което само при нея ми се случва. когато говоря с нея (разпитвам я за тестове) някакси така ме гледа...... влюбено...... Днеска случайно се заговорихме и пак с едни погледи такива едни.... за първи път виждам момиче, което така да ме гледа. като говоря с нея я усещам как има някакво вълнение в гласа й...... абе въобще аз лично дори не съм я виждал и с гаджето и така да се държи. спомням си една вечер през лятото излезнахме групата(аз, приятеля й и тя и още около 5 човека, от които 3ма бяхме момчета). Като се заприбирахме аз трябваше да се отделя малко по - рано ,щото имах работа- ръкувах си се с момците, а тя като разбра ,че си тръгвам почна да ме търси там измежду хората та и тя да ми стисне ръката - това с момиче ми се случва за първи път (която не ми е гадже де). Не знам какво се случва. само за сведение - момичета от моя клас са ми казвали, че съм най -добре изглещащото момче в класа... та не знам. Иначе те двамата ходят от 8 -9 месеца и като ги гледам, а и както разправя френда ми, секс не правят, дори и орален. доколкото знам тя не искала.
вие какво мислите по въпроса?
Очевидно е първото момиче,което ти обръща внимание.Мисля че си въобразяваш разни работи.
Там е работата, че не е първото - имал съм около 4 по сериозни връзки. последната я приключих преди при месеца.
Бооже, моля се никой от бъдещите ми (надявам се и при бивши) приятели да няма приятели като теб. Каквато съм общителна и много се заговарям с всички, големи филми ще има да стават.
А ти се успокой малко. И не знам за нея, но си мисля че на теб не ти е безразлична
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Пич, заеблязъл си че ти обръща внимание, разговаря с теб, това не означава че е влюбена в тебе! Просто те Уважава, все пак си приятел на нейното гадже, какво искаш да не говори с теб!
Просто си внушаваш, иди на дискотека някой вечер хвани си една приятелка, и после като те види с друго момиче, ще видиш че пак ще се държи по този начин, пак ще ти обръща внимание!
Момичетата по принцип са си по-емоционалният пол. Не се впрягай! Не отхвърлям възможността да те харесва, но може просто да си добра компания или пък да иска да разшири приятелския кръг. Варианти 1000. Изчакай. И както DesireToFire каза, май и ти не си безразличен.![]()
Филмар.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
(разпитвам я за тестове) някакси така ме гледа...... влюбено......![]()
седите и си говорите за някви циклони и антициклони (примерно) и тя точи лиги от любов, така ли >
Първоначално написано от elysunny
![]()
![]()