- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смятате ли, че съществува нещо като "след-любов"?
По принцип си падах по едно момиче напреди, обаче беше нещо ужасно силно, просто един ден си казах, че няма смисъл това да продължава и от раз си казах, че не си заслужава и спрях да чувствам това, което чувствах преди, наум се отдалечавах от нея, беше много трудно. Но сега като я виждам, сякаш е по-специална от другите и понякога като се замисля за нея пак усещам онези странни пеперудки в стомаха, може би не съм я "преживял" ли още, как мислите? Случвало ли ви се е?
След време ще намериш момиче,в което ще се влюбиш и ще я забравиш.
След като е "прясна" раздялата е нормално да имаш такива усещания.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Аз съм ги имала близо 2 години. Колкото и тъпо да звучи.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
и реших да не чета надолу.Първоначално написано от inloveinsomeone
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
не може да накараш сърцето да НЕ чувства,когато разумът ти казва точно това да правиш ... нормално е все още да изпитваш неща към нея.. срещай се с други момичета,разсейвай се с нещо друго ..не мисли за нея..щом няма как да сте заедно![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Случвало ми се е.
Ако още има смисъл,може да продължиш да се бориш за нея,иначе просто се опитай да я забравиш и и с времето ще ти мине.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Любовта се лекува с любов.Ще си намериш друга мацка след 1,2,3 години и ще я забравиш.Спооко![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
според мен съществува неначесана краста
REGGAE BOOM <3
Случва се, има хора които си обичал адски много, и неможеш да ги забравиш! А че те не са го заслужавали това е друга тема, проблема е там че си много влюбчив, а самото момиче знае ли че ти я обичаш? Или само ти си знаеш![]()
Случвало ми се е.
Ако още има смисъл,може да продължиш да се бориш за нея,иначе просто се опитай да я забравиш и и с времето ще ти мине.
+нова мацка
Случвало ми се е да.Нормално е да не можеш да забравиш напълно човек,към когото си имал силни чувства...