ЗДравейте! първо - момче съм на 16. историята е следната: преди 8 месеца един от най -добрите ми приятели в училище си хвана гадже. но в последно време ми се струва, че нещо като че ли тя има някакво влечение към мене или нещо от сорта..... например като съм по коридорите в училището и я видя за малко, я поздравявам примерно с това как е днеска. тя отговаря и винаги ми отвръща с въпрос- нещо, което само при нея ми се случва. когато говоря с нея (разпитвам я за тестове) някакси така ме гледа...... влюбено...... Днеска случайно се заговорихме и пак с едни погледи такива едни.... за първи път виждам момиче, което така да ме гледа. като говоря с нея я усещам как има някакво вълнение в гласа й...... абе въобще аз лично дори не съм я виждал и с гаджето и така да се държи. спомням си една вечер през лятото излезнахме групата(аз, приятеля й и тя и още около 5 човека, от които 3ма бяхме момчета). Като се заприбирахме аз трябваше да се отделя малко по - рано ,щото имах работа- ръкувах си се с момците, а тя като разбра ,че си тръгвам почна да ме търси там измежду хората та и тя да ми стисне ръката - това с момиче ми се случва за първи път (която не ми е гадже де). Не знам какво се случва. само за сведение - момичета от моя клас са ми казвали, че съм най -добре изглещащото момче в класа... та не знам. Иначе те двамата ходят от 8 -9 месеца и като ги гледам, а и както разправя френда ми, секс не правят, дори и орален. доколкото знам тя не искала.
вие какво мислите по въпроса?