- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не мога да избера име.. ПОМОЩ ;д
Проблема е че ще си взимам кученце и то в най-скоро време а още не съм му избрала име.. затова моля ви помогнете ми :) :) :) :) Ето това са някой имена които ми допаднаха :P :P
Гинка ... кръсти си го както на теб ти харесва .. все пак кучето ще си е твое, не нашеИначе честито
![]()
Благодаря![]()
И все пак за мен името е много важен фактор и искам да разбера мнението на останалите
![]()
![]()
Това си остава до края на живота
![]()
![]()
![]()
![]()
true.Първоначално написано от marmalad400
awerw♥
Хубаво е в името на ккучето да има "р" , защото така по-лесно си запомят името.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Подкрепям те .. Белла е готино а и е рядко срещано ...Първоначално написано от lgirl
Хора да знаете кучето е мини пинчер![]()
![]()
![]()
Женски мини пинчер?
Кали. Ама аз обичам шантави и рядко срещани имена.
На мен нито едно не ми допадна.![]()
Преди няколко дни и аз си взех куче - Голдън - и го кръстихме Мишо. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Прочетох Азис![]()
![]()
П.Т: Белла
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Не знаех къде и е мястото на темата и затова направих и в друг раздел![]()
![]()
пък и там написах че темата я има на 2 места
![]()
![]()
![]()
![]()
Една приятелка си беше кръстила кученцето :Morana ( Според вярванията на Славяните това е името на богиня на Смъртта) Според мен това е мега якото име!
maDamn
Мии аз гласувах за Моли, защото Сузи ми е като за котка.Но иначе някак си никое не ми допада 100%Ще ти дам някои от личния ми списък (пфф, как прозвуча
) - Айра, Киара, Лара, Лу, Райс, Тара, Чери, Шанел, Шелби.Имам и още но тези са ми фаворити.
<<< Кърт направо го крстиПървоначално написано от kantonecApetur4
Иначе Алис ме кефи най-много
Няма как да гласувам за което и да е име, преди да съм видял снимка на породата.
Моли е сладичкоПървоначално написано от SparkleKitty
![]()
Бях чел че имената на кучетата трябва да съдържат 3 срички максимум , защото иначе трудно ги запомня самото животно. Според мен Моли е хубаво име за кученце ^^
Nulla