.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Вирус???

Вирус???

Проблемът е следният. Последните няколко дни антивирусната програма засича вирус.Е уж го лекувам. На другия ден отново същата история.По последни данни фейсбук категорично спря да зарежда и си помислих, че е спрян достъпа, тъй като е на служебен компютър. Днес една колежка се опита стъпка по стъпка да види от къде идва проблемът - и дава , че вирусът идва от игри във фейсбук, но на този компютър не се играят игри от този сайт.И в последствие са се блокирали експлоръра и мозилата и не могат да се заредят. Така и не можахме да решим проблема, някой ако се сеща какво става, да пише. И още нещо като го изключвахме ни даде, че искат да се свалят ъпдейти,но ние си го спряхме,решихме да не рискуваме! Помощ!

П.С. На домашния ми компютър няма антивирусна, рядко я инсталирам и пускам в действие, влизам си в доволно повече сайтове от колкото на служебния се влиза и отново нямам вируси.Това е за протокола.

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    НОД32 ще те оправи ако не преинсталация те чака.
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Голям фен Аватара на JuStIc3
    свали си един аваст .. безплатен е .. а и ги лови .. Остави го да сканира целия компютър и би трябвало да открие проблема.

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JuStIc3
    свали си един аваст .. безплатен е .. а и ги лови .. Остави го да сканира целия компютър и би трябвало да открие проблема.
    Прав си, не прецених че НОД-а е бая скъпичък, щото вкъщи на майка ми й дават служебно лиценз и всичко е на 6 от страна на безопасност.
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

баща ми каза, че ще се наложи форматиране и преинсталация, но дали това не е крайност... има много документи на този компютър.

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Ако документите са ти в D нормалното преинсталиране би трябвало да ги запази ..

Мега фен
    Безплатен Avast работи гарантирано. Пробвай с него преди да прибегнеш до преинсталация.

И недей да се занимаваш с приложенията на Facebook.

Лично аз, рядко сядам пред компа, камоли да си разглеждам фейсбука, а да не говорим за игрите, но другите ми колежки си гледат снимките във фейса...какво да се прави.

свали си Мълваре and Antiware ремовер

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Ако имаш документи в с качи си ги на флашка и преинсталация

Не ти препоръчвам Avast ! Имах доста проблеми с тази програмка , но NOD32 и F-Secure ще ти свършат най-голяма работа
    Bugattitto

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от Bugattittothebest
    Не ти препоръчвам Avast ! Имах доста проблеми с тази програмка , но NOD32 и F-Secure ще ти свършат най-голяма работа
    +1, Аваст нищо не намира..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си