Цитирай Първоначално написано от kadishona
Machoka, когато не си компетентен по някакъв въпрос или нямаш намерение да помогнеш просто не се обаждай. Не ме интересува модератор ли си, но този твой пост е безсмислен.

НЕ ИСКАМ ПРОФЕСИОНАЛНО AUDIO.

Нямам възможност да отделя повече пари и търся слушалки за тази цена. Днеска ги намерих в България в техномаркет за 160лв, аз ги взимам за 75...

Нима мислиш, че всичко под 2000лв е еднакво? Че няма разлика дали ще си купя слушалки за 5-20-30-40 или 160?
Ти слагал ли си слушалки за 2000, че ми говориш? Повярвай имам достатъчно добър слух, че да намеря разлика...

Ако ти можеш да дадеш 75лв ей така и да не ти пука за какво са аз не мога. Когато ще дам пари, които съм си спестявал от джобни и празници, повярвай ми ще питам и ще търся навсякъде за да разбера какъв е най-добрият вариант.

А за това, че AKG е добра марка и сам се досещах..
Точно това ти е проблема, че нямаш достатъчно пари за качество и си мислиш, че едни слушалки за 50лв са ужасни, обаче за 75лв са перфектни и си втълпяваш пълни глупости.

Първото е, че слушалки по нета не се избират ( )... дори честотните х-ики да четеш, пак някой път няма нищо общо с това, което пише. На место се пробват, защото:

Второто е, че слушалки с абсолютно еднакви х-ики звучат по различен начин, най-малкото на различни музики, а в общия случай и на една и съща музика. Въпрос на 'вкус', в случая на слух, демек каквото ти допадне.

Третото е, че попадна на човек занимаващ се със звукозапис и мастеринг на звук, който работейки на слушалки за 2000лв ти казва, че никога не си слушал както трябва и ще се учудиш, ноооо всичко под ***лв е един и същи шит. Дали ще си купиш за 50лв или за 75лв ще чуеш едно и също, независимо че едното ше е с повече бас да речем. Самият факт, че има Hi-Fi слушалки за домашно кино и музика за четири цифрени суми и по-скъпи от тези за мониторинг на звук в професионално студио, говори достатъчно. Така, че в твоя случай си взимай тия слушалки отгоре за 20лв и ги слушай с мисълта, че си направил добър избор за възможностите си.