.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Разлика в годините... :)

Винаги годините в една връзка имат важно значение, но толкова ли са много нашите 6? Удобрявате ли връзката 17год. момиче с 23год. ? Благодаря предвариелно за мненията Ви :P :P
    Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ти си още ученичка,а той мъж за женене вече.Смятай какво иска от теб.

Не.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Стига той да е задръстен колкото теб , или ти да си зряла колкото него - не е проблем.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Стига той да е задръстен колкото теб , или ти да си зряла колкото него - не е проблем.
    добър отговор, но мисля, че съм зряла, колкото него
    Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..

Повече от фен
    Колкото по-възрастен ставаш,толкова годините разлика сякаш губят значението си.17-23 не е страшно.Друго е обаче 11-17,нали?

Цитирай Първоначално написано от Vladel
    Колкото по-възрастен ставаш,толкова годините разлика сякаш губят значението си.17-23 не е страшно.Друго е обаче 11-17,нали?
    затова искам мнението на повече хора

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Боже защо правите теми за толкова маловажна разлика? Постоянно?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Виждала съм и по-страшни случаи

Цитирай Първоначално написано от Sladkabolka
    смело изказване
    да беше достатъчно зряла - да си намерила отговора на този философически въпрос без нашата помощ
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на badsector
    Ти със сигурност не си зряла. Разликата ви не е чак толкова голяма, въпреки, че ти си малка за секс. Но ти си решаваш в крайна сметка. Едва ли ще се омъжиш за него де.

няма кой знае какво значение разликата в годините ... важното е ,че ти се чустваш зряла колкото него и ,че се обичате ^^ другото не е от значение

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Ти със сигурност не си зряла. Разликата ви не е чак толкова голяма, въпреки, че ти си малка за секс. Но ти си решаваш в крайна сметка. Едва ли ще се омъжиш за него де.
    Малка е за секс на 17? Я пак?

И моята ситуация е същата.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Съвсем нормална разлика според мен. И на 17 далеч не мисля, че е малка за секс, а и то си зависи.

Знам, че постъпките на хората, не се мерят с годините в личната карта... Дали съм готова за секс, едва ли, имам още малко нужда от психическа нагласа... И все пак живеем в общество, което едва ли ще пропусне да коментира нашето положение. Знам, че ми се иска да не са много годините разлика ...но исках да чуя и вашите мнения

Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    Цитирай Първоначално написано от Sladkabolka
    смело изказване
    да беше достатъчно зряла - да си намерила отговора на този философически въпрос без нашата помощ
    аз не тръся отговор...просто искам да чуя различните мнения има разлика...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Малка е за секс на 17? Я пак?

И моята ситуация е същата.
    значи ти ме разбираш най-добре

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз също бях на 17 (почти 18 де), когато се събрах с приятеля ми, който беше на 27 тогава, ама на мен пък от възрастта никога не ми е пукало, до 10 г. разлика го намирам за съвсем нормално. Може би защото абсолютно винаги съм си падала по по-големи.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ако беше зряла щеше да си уверена в решението си и нямаше да ти пука какво мислят другите, още по-малко да търсиш мнението на непознати. Иначе е кажи-речи нормално, след някоя друга година въобще няма да ти прави впечатление защото разлиакта ще е нормална
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Мега фен Аватара на Biskfitka
    За мен разликата не е толкова много,на 17 съм и съм излизала и с по-голям.Беше толкова по-яко,говорехме си толкова спокойно и за всичко
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Боже защо правите теми за толкова маловажна разлика? Постоянно?
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Глупава тема.
    Голям процент глупави отговори.

Не знам даже дали има смисъл да се изказвам. Ако се чувствате добре един с друг...какво значение има 1-2-6-8 години?! Родителите ми имат такава разлика, аз и приятеля ми - също. Така, че... всичко си е до хората.

не мисля...както казаха по-нагоре важното е да се чувствате добре един с друг
    Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
    Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее

Супер фен Аватара на gabsit000
    въобще не е глупаво момче..знае на къде да се ориентира ..къде ще е по-лесно да контролира положението .. но твърдо Не одобрявам такива връзки .. толкова ли няма момчета..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

не е толкова голяма разликата, взимайте се...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Много е относително.
    Ако имаш (поне малко) акъл в главата, може и да си паснете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си