- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в годините... :)
Винаги годините в една връзка имат важно значение, но толкова ли са много нашите 6? Удобрявате ли връзката 17год. момиче с 23год. ?Благодаря предвариелно за мненията Ви
:P :P
Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..
Ти си още ученичка,а той мъж за женене вече.Смятай какво иска от теб.
Не.
Стига той да е задръстен колкото теб , или ти да си зряла колкото него - не е проблем.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
добър отговор, но мисля, че съм зряла, колкото негоПървоначално написано от NomNomNom
![]()
Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..
Колкото по-възрастен ставаш,толкова годините разлика сякаш губят значението си.17-23 не е страшно.Друго е обаче 11-17,нали?
затова искам мнението на повече хораПървоначално написано от Vladel
![]()
Боже защо правите теми за толкова маловажна разлика? Постоянно?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
смело изказванеПървоначално написано от Sladkabolka
![]()
да беше достатъчно зряла - да си намерила отговора на този философически въпрос без нашата помощ
REGGAE BOOM <3
Ти със сигурност не си зряла. Разликата ви не е чак толкова голяма, въпреки, че ти си малка за секс. Но ти си решаваш в крайна сметка. Едва ли ще се омъжиш за него де.
няма кой знае какво значение разликата в годините ... важното е ,че ти се чустваш зряла колкото него и ,че се обичате ^^ другото не е от значение
Малка е за секс на 17? Я пак?Първоначално написано от badsector
![]()
И моята ситуация е същата.
Съвсем нормална разлика според мен. И на 17 далеч не мисля, че е малка за секс, а и то си зависи.
Знам, че постъпките на хората, не се мерят с годините в личната карта... Дали съм готова за секс, едва ли, имам още малко нужда от психическа нагласа... И все пак живеем в общество, което едва ли ще пропусне да коментира нашето положение. Знам, че ми се иска да не са много годините разлика ...но исках да чуя и вашите мнения![]()
аз не тръся отговор...просто искам да чуя различните мненияПървоначално написано от antifashionshit
има разлика...
![]()
значи ти ме разбираш най-добреПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Аз също бях на 17 (почти 18 де), когато се събрах с приятеля ми, който беше на 27 тогава, ама на мен пък от възрастта никога не ми е пукало, до 10 г. разлика го намирам за съвсем нормално. Може би защото абсолютно винаги съм си падала по по-големи.
Ако беше зряла щеше да си уверена в решението си и нямаше да ти пука какво мислят другите, още по-малко да търсиш мнението на непознати. Иначе е кажи-речи нормално, след някоя друга година въобще няма да ти прави впечатление защото разлиакта ще е нормална
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
За мен разликата не е толкова много,на 17 съм и съм излизала и с по-голям.Беше толкова по-яко,говорехме си толкова спокойно и за всичко![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от Luidgie
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Глупава тема.
Голям процент глупави отговори.
Не знам даже дали има смисъл да се изказвам. Ако се чувствате добре един с друг...какво значение има 1-2-6-8 години?! Родителите ми имат такава разлика, аз и приятеля ми - също. Така, че... всичко си е до хората.
не мисля...както казаха по-нагоре важното е да се чувствате добре един с друг
Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее
въобще не е глупаво момче..знае на къде да се ориентира ..къде ще е по-лесно да контролира положението ..но твърдо Не одобрявам такива връзки .. толкова ли няма момчета..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Много е относително.
Ако имаш (поне малко) акъл в главата, може и да си паснете.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3